Miralem Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 aaaa... onda mora da je dobar. kao saobracajni znak, deblo ili stub.
ficfiric Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 (edited) Kravic rođak Koste Perovića, ne može da ne valja -_- I Radivoj Korac je rodjak Zarka Koraca... to ne mora nista da znaci Edited June 6, 2014 by ficfiric
Блок_64 Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 Da, baš bodu oči u konkurenciji Jovića, Kalinića, Mitrovića, Kravića, Katića... Буди озбиљан.Не очекујеш ваљда да видиш Јовића и Кравића у 12.Митровић је заслужио више од многих који су на списку а не верујем да ће и он ући у 12.За Рашка сам некако сигуран да ће се захвалити на позиву.
Heaviside Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 aaaa... onda mora da je dobar. kao saobracajni znak, deblo ili stub. Deluje kao da je odgovor na moj post, al' ja ne razumem šta hoćeš da kažeš. :)
Lyckety Splyt Posted June 7, 2014 Posted June 7, 2014 Буди озбиљан.Не очекујеш ваљда да видиш Јовића и Кравића у 12.Митровић је заслужио више од многих који су на списку а не верујем да ће и он ући у 12.За Рашка сам некако сигуран да ће се захвалити на позиву. kakve veze ima da li ih očekujem u 12. Ti si se sablažnjavao nad stavljanjem Tepića i Milutinova na širi spisak kao da odudaraju značajno kvalitetom u odnosu na gorepomenute.
theanswer Posted June 7, 2014 Posted June 7, 2014 (edited) zato sto je raduljica nemac pojma? toliki nemač pojma da ne bude u 29 u reprezentaciji? nemoj zajebavati Edited June 7, 2014 by theanswer
freakns Posted June 7, 2014 Posted June 7, 2014 Raduljica ce da bude u 12 ako se pojavi, jer koliko god da je sakat bolji je od svih centara minus Krle i Bobi. a i za Bobija je upitno...
kobni zelaya Posted June 7, 2014 Posted June 7, 2014 Nikad u životu ne bih izbacio Štimca zbog Bivoljice, sve da igra u deset enbieja.
Joe D Posted June 7, 2014 Author Posted June 7, 2014 a jebes taj nba u ekipi koja se trudi da izgubi sve utakmice, pa ni tu nije igrao u drugom delu sezone. na stranu sto ja od pocetka ne mogu da ga svarim, njegova karijera je generalno teska zajebancija i ne znam po kom osnovu moze da se tvrdi da je on bolji od bilo koga.
freakns Posted June 7, 2014 Posted June 7, 2014 po osnovu da su mu konkurencija Raskeem the Dream, Milutinov(kada ga vidim, tacno pomislim da je Musliju mesto u reprezentaciji), Stimac i Kuzmic... sve all star do all stara jebote
Joe D Posted June 7, 2014 Author Posted June 7, 2014 pitanje je bilo koji osnov imas da tvrdis da je raduljica bolji od bilo koga od njih. to sto te ovi nerviraju nije odgovor. stimac i katic, kakvi da su, igrali su neku ozbiljnu kosarku u zivotu. ovaj bas i nije.
Feindouno Posted June 7, 2014 Posted June 7, 2014 Raduljica ima bolji box score od Kuzmica ---> bolji je igrac.
Кристофер Лумумбо Posted June 7, 2014 Posted June 7, 2014 stimac ima odlicnu sezonu u unikahi. gledao sam ga iskljucivo u evroligi i zaista je ograo iznad svih ocekivanja.
kobni zelaya Posted June 7, 2014 Posted June 7, 2014 Štimac igra dobro već treću sezonu i stalno napreduje, bez obzira na skromne fizikalije. Osim toga on uvek pozitivno energijom deluje na ekipe u kojima igra, a Raduljica upravo suprotno.
Feindouno Posted June 7, 2014 Posted June 7, 2014 Štimac igra dobro već treću sezonu i stalno napreduje, bez obzira na skromne fizikalije. Osim toga on uvek pozitivno energijom deluje na ekipe u kojima igra, a Raduljica upravo suprotno. +36
Recommended Posts