Garnirung Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 Ne sećam se da sam poredio sa drugim mladjim igračima, naročito ne sa onim koji ni ne igraju na njegovoj poziciji. Spisak je takav da ne govori mnogo, odnosno zvao je sve i svakog, a videćemo da li će da bude neke koncepcije ili će da zove 12 najboljih. Ono što je bila poenta je da je hrabro reći da je sad već bolji od Novice, Ercega, Mačvana i Savanovića, izuzimajući Luku, pošto ni on nije sigurno dobio poziv zbog cele sezone, koju je skoro pa preskočio. A mogli smo barem delimično da ga vidimo u Evroligi. To mu dodje definicija hajpa. Ako nije, možemo onda očekivati da se nadje u 8-9 rotirajućih igrača Galate, Efesa ili slične ekipe.
Miralem Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 Anđušić? nadam se da lijevom drzis kasiku. jbt, tepic, ne znam koji ce djavo na spisku, covjek je nebitan na aba nivou. mozda nam treba neko da prevede loptu preko centra a da mu ne ispadne.
djeneralche Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 Kakav je Jelovac? Gledao sam ga jednom i delovao mi je kao pristojna cetvorka.
Timmi Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 Moze da sutira s distance, to mu je otprilike jedini kvalitet na ovom nivou.
Timmy Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 Meni nedostaju Radicevic i Paunic. A ladno za dva imena nisam cuo do ovog spiska. Ili sam mozda cuo, pa zaboravio Tepa ide u 12 i bice vazan igrac. Timmi, duvaj ga...
Блок_64 Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 ako ce tepic i milutinov da idu, onda bolje da ne zapocinju prvenstvo. Страшно.Тепић,Милутинов и Радуљица позвани у репрезентацију.
Heaviside Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 (edited) mozda nam treba neko da prevede loptu preko centra a da mu ne ispadne. Imamo Teodosića, Markovića, Micića, pa i Nedovića. Teško da će Tepić igrati pleja ako uopšte prođe u 12. Teo, Marković, Vasa Micov, Nedović Bogdan, Lučić Po meni nema mesta za Tepića. Edit Pre Bogdan na dva, a Micov na tri. Edited June 6, 2014 by Heaviside
theanswer Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 (edited) Страшно.Тепић,Милутинов и Радуљица позвани у репрезентацију. Što Raduljica? Mislim znam da je lud,ali nemamo baš neku konkurenciju na centru. Milutinov je stagnirao ali vidim logiku za njegov poziv. Tepić manje više,ali na klasičnom beku i nemamo neki broj pozvanih igrača,čini mi se da su Nedović i Bogdan tu bez konkurencije ozbiljnije. Edited June 6, 2014 by theanswer
Кристофер Лумумбо Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 (edited) zato sto je raduljica nemac pojma? mislim, ovo sto je igrao u evropi, nisam ga gledao u mivokiju :D @heavi teo, vasa, markovic (uh, kako me nervira) daj da pisemo pravilan redosled :) Edited June 6, 2014 by Кристофер Лумумбо
Lyckety Splyt Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 Страшно.Тепић,Милутинов и Радуљица позвани у репрезентацију. Da, baš bodu oči u konkurenciji Jovića, Kalinića, Mitrovića, Kravića, Katića... Imamo Teodosića, Markovića, Micića, pa i Nedovića. Teško da će Tepić igrati pleja ako uopšte prođe u 12. Teo, Marković, Vasa Micov, Nedović Bogdan, Lučić Po meni nema mesta za Tepića. Edit Pre Bogdan na dva, a Micov na tri. Pitanje je ko će sve da se odazove
Miralem Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 Imamo Teodosića, Markovića, Micića, pa i Nedovića. Teško da će Tepić igrati pleja ako uopšte prođe u 12. ma naravno, posebno jer ovaj pored prevodjenja lopte znatno bolje od borisa daloa i nema neki kvalitet. meni je najveca enigma onaj kravic, lik koji sa 24 godine igra za univerzitet... pa jebote to sam i ja radio (samo u holandiji), mogo je tad obradovic da me zove da igram sa bodirogom i rebracom
pacey defender Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 Nisam ispratio, da li je ovo spisak đorđevićevih želja ili spisak igrača koji su rekli da im je igranje za nacionalni dres 1 imperativ?
Lyckety Splyt Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 Kravic rođak Koste Perovića, ne može da ne valja -_-
Heaviside Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 zato sto je raduljica nemac pojma? teo, vasa, markovic (uh, kako me nervira) daj da pisemo pravilan redosled :) Kupljeno! Što se tiče odziva, meni samo Micov od ove spoljne linije deluje problematično. Od visokih možda Mačvan ali on i nije toliko bitan, pitanje je da li će ga voditi i ako se odazove.
Recommended Posts