Jump to content

Košarkaška Reprezentacija Srbije

Featured Replies

On 19. 6. 2017. at 15:35, Joe D said:

koja je tri po tvom kriterijumu cista pleja vodio 2015?

da, 2015. nije isao jovic, zaboravih to.

• Replies 29k
  • Views 2.2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

da, 2015. nije vodio tri "cista" pleja, a i ne bih se opterecivao brojkom kao sto ne verujem ni da ce sale, narocito u situaciji kada ima bogdana i nedovica (a i milosavljevica eventualno) koji mogu da iznesu neka plejmejkerska zaduzenja. prosto uvek cemo imati minimum dva pleja/sekundarna pleja na parketu, i to je sasvim dovoljno.

a glede reprezentativnih nada na pleju, ja se i dalje nadam penu, mislim da je veci potencijal u pass-first smislu od vase.

Edited by spaceploitator

Bio kalina danas na štrandu. 

• Author
  On 19. 6. 2017. at 16:07, spaceploitator said:

da, 2015. nije vodio tri "cista" pleja, a i ne bih se opterecivao brojkom kao sto ne verujem ni da ce sale, narocito u situaciji kada ima bogdana i nedovica (a i milosavljevica eventualno) koji mogu da iznesu neka plejmejkerska zaduzenja. prosto uvek cemo imati minimum dva pleja/sekundarna pleja na parketu, i to je sasvim dovoljno.

a glede reprezentativnih nada na pleju, ja se i dalje nadam penu, mislim da je veci potencijal u pass-first smislu od vase.

nisam siguran ni da je vasa bas pass-first plej ovih dana. ima on izvesnih organizatorskih sposobnosti, ali uvek je vise imao skorerski mentalitet. Ali, ako ce se reprezentacija posle Teodosica bazirati na Jokicu i Bogdanu, nisam siguran ni da je neophodan neki vrhunski distributer na pleju za buducnost.

pa da, to sam i hteo da kazem...vasa je uvek vise gledao na kos. a i tacno, sa toliko distribucije na drugim pozicijama, nije nam neophodan dominantan dodavac na 1

On 20. 6. 2017. at 14:58, spaceploitator said:

pa da, to sam i hteo da kazem...vasa je uvek vise gledao na kos. a i tacno, sa toliko distribucije na drugim pozicijama, nije nam neophodan dominantan dodavac na 1

Ali od viska glava ne boli...

Nego sta je sa Jokicem? Citao negde (I iznenadio se) da klub ostavlja odluku njemu, ili samo seru za javnost tako a iza ruke mu kazu nece moci sine.... I eto izdajnika vise...

Naravno da je odluka na Jokicu.

Formalno da. Ali...

• Author

Formalno ne mogu da mu zabrane, neformalno mogu da ga uhvate za pistolj ako odluci da igra. Sta ce da mu rade, da ga sankcionisu smanjenjem minutaze i da izgube tog jednog igraca sto vredi nesto u tom timu? 

A i ne znam dokle ista priča da se ponavlja po forumu, treba jbno da stoji u zaglavlju teme.

+1

a i sad kad znamo da bobi igra to u vezi jokica vise i nije toliko bitno :fantom:

Dobro, dobro, budite tolerantni, nekima treba više puta da se objasni.

nije dovoljno sto je potpisao, nego mu je dosao i na zurku   :isuse:

Edited by Nikodije

doso i jokic na zurku. bice opasna konkurencija na centarskim pozicijama

Prva brada reprezentacije na Arsenal festu sluša Bjesove.

????

Sent from my Redmi 4 using Tapatalk