Miralem Posted July 30, 2016 Posted July 30, 2016 Владе Дивац је човек приватно ђубре. Алав на туђе, шкрт са својим, незахвалан, и успут кукавица издајничка, и то опет за паре. Муљара тешка. ja sam cuo da je peder.
Milogled Bluff Posted July 30, 2016 Posted July 30, 2016 Ali kukavica izdajnicka Ono jes, otiso da zivi i radi u Ameriku, umesto da ostane u otadzbini
Musky Posted July 30, 2016 Posted July 30, 2016 ja sam cuo da je peder. ja sam čuo da prdi u bijoskopu...
bradilko Posted July 30, 2016 Posted July 30, 2016 bole onih 700 hiljada maraka za odigranih 60 minuta..
Goranz Posted July 30, 2016 Posted July 30, 2016 ja sam osetio da je peder. Valjda si stigao da kažeš "DJB" pre kritičnog trenutka.
samo_opusteno Posted August 9, 2016 Posted August 9, 2016 Lepo je videti da koristimo Simona kad je bitno. Umesto da povede Guduru da unese malo plemenitosti u nasu kamenu spoljnu liniju mi imamo 2 igraca koja su sposobna da kreiraju i na njima se zasniva sve. Ne kažem da bi Gudura izdominirao ali brate ovo vodjenje antitalenata samo zarad nekakve odbrane iako je pola ekipe ionako samo zbog toga tu podseca na batadjorizam u fudbalu, otisli da igramo bunker umesto kosarku. O Stimcu je izlisno pricati, povedes igraca sa zakrzljalom motorikom koji ni u Zvezdi nije igrao kad je bilo stani pani. Taj Kuzmic makar nesto odbrane moze da odigra.
yolo Posted August 9, 2016 Posted August 9, 2016 da vidis ovo je zanimljivo zapazanje, trenirao je kuzmica i sutno ga a stimaru je poveo mada sale je uvek polagao na atmosveru
keitel Posted August 9, 2016 Posted August 9, 2016 Kuzmić je sam otkazao, imao je preča posla ovog ljeta. Sestrina svadba, tako nešto.
MiddleClass Posted August 9, 2016 Posted August 9, 2016 Kakav je tim poveo celavi Sinisa Mihajlovic jos se i dobro drzi. Jaca petorka mu je na ljetovanju.
yolo Posted August 9, 2016 Posted August 9, 2016 peva kalina ali s obzirom da primenjuje specijalne efekte ne cuje se najbolje
samo_opusteno Posted August 9, 2016 Posted August 9, 2016 Kuzmić je sam otkazao, imao je preča posla ovog ljeta. Sestrina svadba, tako nešto. Moguce. Onda povedes Muslija koji dominira u Spaniji, bio igrac meseca, zavrsio u drugoj petorci prvenstva i potpisao za Unikahu. Sve je bolje od maskote Stimca, ne razumem da se u reprezentaciju poziva igrac koji u finalu plej ofa nije mogao da odmori Cirbesa 5 minuta jer je rupcaga. A kao odbrana nam je forte, odbrana nam je ideja vodilja i zato vodimo gomilu mesara. Bircevic je slicna prica, i od njega je bilo igraca koji po prikazanom na terenu vise zasluzuju da igraju. Blamiramo se sa tim poluigracima, treba opet ameri da pustaju Stimeta da zakuca u fazonu ''neka ga, he is special''.
Recommended Posts