Joe D Posted July 23, 2016 Author Posted July 23, 2016 nije poenta koga se plasimo, ali je krajnje ignorantski stavljati ekipu koja ima nekoliko nba sampiona i konstantnu produkciju vrhunskih igraca u istu kategoriju sa egzoticnim kosarkaskim zemljama i reci da ako njih ne mozemo da bijemo ne treba ni da igramo.
Giggsy Posted July 23, 2016 Posted July 23, 2016 (edited) Nije poenta ni u tome da ako napadamo neko polufinale, a kontam da Sale i ekipa sigurno imaju taj cilj, strepimo od svih redom. Gubili smo mi i od Portorika i od Nemacke i od svih redom pa stizali do polufinala.Mozda mi i izgubimo od AUS, ali to ne menja cinjenicu da osim USA u cetvrtfinalu protiv nas niko nije favorit (a protiv njih ne mozemo) Edited July 23, 2016 by Giggsy
Joe D Posted July 23, 2016 Author Posted July 23, 2016 netacno, spanija je apsolutni favorit protiv nas. litvanija mozda nije favorit, ali nismo vala ni mi protiv njih i ne znam koliko puta treba da nas nasamaraju da ljudi nauce da mi nismo iznad litvanije po bilo kom osnovu. francusku u grupi mozemo da bijemo na njihov spor ulazak u takmicenje, ali kad dodju mecevi za plasman mozemo da zaboravimo na to. mi smo ostali bez jednog igraca bez kog nismo smeli da ostanemo nikako, mislim da bismo u ovom trenutku bilo cije odsustvo lakse pokrpili.
Giggsy Posted July 23, 2016 Posted July 23, 2016 netacno, spanija je apsolutni favorit protiv nas Ne slazem se, ali videcemo, ako se sastanemo sa njima
Musky Posted July 23, 2016 Posted July 23, 2016 (edited) Sale potpiso Bajern Minken...sa Pešićem na poziciji savetnika. (namažite me kinder ladom i poslužite sa čokoladnim sprinklersima.... ) Edited July 23, 2016 by Musky
arheolog1981 Posted July 23, 2016 Posted July 23, 2016 Sale potpiso Bajern Minken... Pravi naslednik Gvardiole...
James Marshall Posted July 23, 2016 Posted July 23, 2016 Fali mu samo Štimara, držimo palčeve da ga potpiše
arheolog1981 Posted July 23, 2016 Posted July 23, 2016 Fali mu samo Štimara, držimo palčeve da ga potpiše Šteta što su već zajebali Zvezdu da dovede Kuzmića... mogao je da ima najjači centarski tandem u Jevropi.
Musky Posted July 23, 2016 Posted July 23, 2016 (edited) Radonja upisao dve sigurice u EL. Sale počinje revitalizaciju švaba angažovanjem zicer igrača sa ovih prostora, koga ljudina zaustavlja mrkim pogledom. Sada tek dobija posebnu dimenziju ona egzibicija na konferenciji za novinare: ,,...ajde dignite ruke svi koji nemate ugovor"... . Edited July 23, 2016 by Musky
theanswer Posted July 23, 2016 Posted July 23, 2016 I Italija može da izvede NBA petorku, pa to ništa ne znači. Ne može baš.
MiddleClass Posted July 23, 2016 Posted July 23, 2016 Bole saletove trojke... Stare rane jos me peku...
Musky Posted July 23, 2016 Posted July 23, 2016 “Ne želim da zbog posla u klubu napustim drugu najbolju reprezentaciju na svetu. Imajući u vidu moje principe i profesionalizam, takva opcija je isključena. Ostaću lojalan Srbiji, jer sam to obećao. Bilo bi zaista neodgovorno sa moje strane da prihvatim ponudu evroligaša, kada treba misliti na predstojeće Evropsko prvenstvo. Ne volim da ostavljam poslove nedovršenim. Možda bi neko izabrao drugačije, ja ne...”, rekao je Aleksandar Đorđević...
SleeperSleep Posted July 23, 2016 Posted July 23, 2016 koliko taj covek kenja u poslednje vreme... ova poslednja recenica, da nije potpisana, pomislio bih da ju je vucic izrekao.
Recommended Posts