Joe D Posted July 23, 2016 Author Posted July 23, 2016 cetvrtfinale minumum, polufinale maksimum i ogroman uspeh. ne mozemo racunati na velike stvari bez bjelice.
Miralem Posted July 23, 2016 Posted July 23, 2016 mnogo toga zavisi od srece, tj ko nam zapadne nakon grupne faze. i dalje mozemo da dobijemo sve sem amera, ali smo realno negde 5ti.
Nikodije Posted July 23, 2016 Posted July 23, 2016 u drugoj grupi su manje-vise svi podjednaki, tesko je pretpostaviti kako ce se poredjati i ko bi nam bio najbolji protivnik.
Miralem Posted July 23, 2016 Posted July 23, 2016 mozda cak nije lose da idemo odma na prvoplasiranog. pa ako njega roknemo otvori nam se put do polufinala.
theanswer Posted July 23, 2016 Posted July 23, 2016 (edited) Kako mracite. Puna kapa ako prodjemo Venecuelu, Kinu i Australiju i izadjemo iz grupe...Zaista ozbiljna konkurencija. Mi sve moramo da usmerimo ka tome da dobijemo Francusku i budemo drugi. Time izbegavamo USA do kraja i imamo ozbiljne sanse Zašto ne bi bili ozbiljna konkurencija? Australija koja može da izvede NBA petorku, Venecuela koja je tukla Kanadu kada su imali jači tim nego ovog leta. Edited July 23, 2016 by theanswer
J.R. Cash Posted July 23, 2016 Posted July 23, 2016 (edited) Kakva bre Venecuela. Gledao sam tu utakmicu, cist choke jobe Kanade. U prvom delu turinra su imali 20+ razlike u prvom poluvremenu. Tukli bi ih u deset narednih utakmica. Cetvrtfinale je minimalni cilj, ali verovatno i maksimalni domet. Mislim da su male sanse da izbacimo Spaniju, Litvaniju ili Brazil koji ce najverovatnije biti prve 3 ekipe u drugoj grupi. U jednoj utakmici je sve moguce. Mozemo mi da odigramo odlicnu utakmicu, a da protivnik ima los dan, pa da prodjemo. Polufinale bi bio ogroman uspeh. Protiv Litvanije i Brazila nam sanse nisu ispod 50%. Edited July 23, 2016 by J.R. Cash
Kanzas siti zez Posted July 23, 2016 Posted July 23, 2016 Protiv Brazila bih rekao da nam nisu ni ispod 65-70%
Timmy Posted July 23, 2016 Posted July 23, 2016 Kad su se plasirali rekao sam da nam se Hrvati namestaju za cetvrtfinale :) Prethodno dobijemo Francuze i posaljemo ih na Amere u 1/2, a mi preko umornih Spanaca u finale
kralj Posted July 23, 2016 Posted July 23, 2016 Jel ovo Danga ispao? Videh na blic na Rtsu Sent from my iPhone using Tapatalk
goofs Posted July 23, 2016 Posted July 23, 2016 Koliko je Macvan upotrebljiv? U idealnim okolnostima bi verovatno bio nasa prva 4ka iza Bjelice, medjutim ovako rovit i to posle sezone gde je polovinu propustio zbog povrede...pitanje je. Mislim da ce Kalina mnogo vremena provesti na 4, Bogdan na 3, i da otprilike od njihovog doprinosa zavisi koliko daleko cemo na turniru. Ako budu igrali ko sto su zavrsnicu proslog EPa u kurcu smo, a ako budu igrali ko tokom ovogodisnje EL dobri smo.
Sam Spade Posted July 23, 2016 Posted July 23, 2016 Zašto ne bi bili ozbiljna konkurencija? Australija koja može da izvede NBA petorku, Venecuela koja je tukla Kanadu kada su imali jači tim nego ovog leta. I Italija može da izvede NBA petorku, pa to ništa ne znači.
Giggsy Posted July 23, 2016 Posted July 23, 2016 (edited) Zašto ne bi bili ozbiljna konkurencija? Australija koja može da izvede NBA petorku, Venecuela koja je tukla Kanadu kada su imali jači tim nego ovog leta. Nemojmo se zezati. Ako ne mozemo da bijemo AUS ni ne treba da idemo tamo. Mi spolja imamo brutalnu postavu. Sto se Macvana tice, ja verujem u Saleta. Ako nije spreman barem za najteze meceve, uopste ne sumnjam da bi ga inace slao tamo uopste I stvarno ljudi, vratite ovu temu gde joj je mesto. Nije ovo zemlja hokeja na travi. Pobrisite postove ako treba Edited July 23, 2016 by Giggsy
Musky Posted July 23, 2016 Posted July 23, 2016 Mačvan je u EL imao procenat od 10 poena i 5 skoka ...uvek je imao osećaj za pozicioniranje u protivničkom reketu, Zna da pokupi dosta lopti iz drugog plana a zbog spretnih ruku i pažnje koja će biti usmerena na Jokića, može lako da realizuje Jokićeve asistencije. Nepoznanica je forma u kojoj se nalazi, ali ako je Sale i tu zaebo...dovodimo Kokoškova...druge nema.
Joe D Posted July 23, 2016 Author Posted July 23, 2016 Nemojmo se zezati. Ako ne mozemo da bijemo AUS ni ne treba da idemo tamo. kako da nije
Giggsy Posted July 23, 2016 Posted July 23, 2016 OK, onda se plasimo i Venecuele. Zivi bili, pa vidjeli
Recommended Posts