Jump to content
IGNORED

Košarkaška Reprezentacija Srbije

Joe D

Recommended Posts

• Replies 28.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Joe D

1671

• theanswer

1215

• goofs

1014

• pbg12345

962

Posted

Radmanović, jeste vala baš. 

Još pamtim onaj poslednji meč u Pioniru pred odlazak na SP kad je onako džukački pred kraj tekme dengažirao loptu koja je pogodila onu devojku u loži i kada je onesvestio. Bio je to prvi pokušaj atentata na Đinđića  :(  jer je sedeo na dva-tri mesta od nesrećne devojke. Težak kreten...

Ali kako ga je Kari odradio kulturno kad se majmunisao sa onom bananom u svlačionici. 'oćeš da jedeš bananu? mrš napolje! Posle onako pokunjeno je primio medalju... Kari-car, nadam se da će i Ćelavi nešto slično da ponovi, ima dobru osnovu što je odjebao Borata 2 (1 je Mile Ilić)

Ne bih da branim Radmanovića s obzirom da je degažirao golmanski, ali ta ćuretina je bila jedina osoba ne samo u loži, nego i na celoj strani koja nije ni gledala na teren, nego nešto smarala lika koji je bio sa njom. I tako..... posle ju je on izneo.

Sedeo sam na ona 3 mesta iznad desno, tako da sam imao lep pogled na nokaut.

Posted

Imao sam i ja dobar pogled na sve to, bio sam na Ciganskoj strani  :ph34r:  iza klupe(u to vreme su čini mi se klupe bile na suprotnoj strani)

Ostalo mi u sećanju kako se iščuđavao sve vreme kako je jelte maler da pogodi nekog a zapeo je k'o Bulatović posle one Saletove trojke 'rvatima  :)

Mislio sam da devojke padaju u nesvest samo kada ih odvedeš na boks-meč :lol: a i onaj lik sa njom nije bio nešto opčinjen košarkom, a i ne znam što sve to pamtim.

Posted

Negde 2003-4 su klupe prebacene na suprotnu stranu.

Posted

Imao sam i ja dobar pogled na sve to, bio sam na Ciganskoj strani  :ph34r:  iza klupe(u to vreme su čini mi se klupe bile na suprotnoj strani)

Ostalo mi u sećanju kako se iščuđavao sve vreme kako je jelte maler da pogodi nekog a zapeo je k'o Bulatović posle one Saletove trojke 'rvatima  :)

Mislio sam da devojke padaju u nesvest samo kada ih odvedeš na boks-meč :lol: a i onaj lik sa njom nije bio nešto opčinjen košarkom, a i ne znam što sve to pamtim.

to bila neka ultra interesantna tekma... :misko:

Posted

Jel to Sale opet nije zvao Bobija?!

Sto bi mu Frenk Pemblton porucio na jednom drugon topiku: "Sestro, otidji sa stilom!"

Posted

http://kosmagazin.com/

....shit has hit the fan...

hvala za link, nisam imao pojma za ovo. plus imaju sve brojeve u pdf-u.

ja bih i danas uzimao koš i dt košarku da izlaze.

Posted (edited)

fiba basket je bilo neviđeno govno. ali i to se kupovalo kad si zaluđen za ovaj sport.

kad već nabrajamo basket časopise, dobra je bila i ona hrvatska košarka od pre 10-ak godina.

Edited by Sundance Kid
Posted

Malo vise od 10ak, ali odlicna. Bili su opasni posteri u svakom broju.

Onda su se nesto pokacile gazde, pa se casopis razdvojio valjda na "Super Kosarku" i "Hrvatsku Kosarku" ili tako nesto, tad sam prestao da ih pratim.

Posted

DT Košarka i kratkovečni Playball. Negde ih i danas čuvam, sam da se setim gde.

Sent from my SM-J500FN using Tapatalk

Posted

Bilo je i krajnje vreme, nista nije uradio na olimpijadi

Posted

Hoce li biti kakva kvalitetna presica povodom Bjelicnog otkaza ?

Posted

Vidim da se ovakvo i slično pisanje 10 stranica unazad ne karakteriše kao flejm™ i da se vodi sjajna diskusija.

Ne bih da narušavam ali da kažem samo da ne igra debeli Gasol za Španiju.