levi Posted July 17, 2016 Posted July 17, 2016 to je ocekivano.. partizan je uvek davao nosioce reprezentacije osim one rolan garos faze kad ste ovakvog čoveka oterali u patkometriju, jbg onda Dođavola i košarka i reprezentacija <_<
bradilko Posted July 17, 2016 Posted July 17, 2016 Svi zaboravljamo sledeće: niti su Bjelica i Marjanović tip igrača Gasola i Parkera koji mogu da odluče sami, niti u španskom i francuskom savezu sede Đilas i Tomašević :) glupost.savez plati osiguranje i igrac moze da igra.problem je sto igrac nece da igra za reprezentaciju.ima svoj plan priprema,boji se povreda itd. sumnjam da ce bogdan ili teo igrati istog leta ako budu isli u nba.sam teo je rekao da jednostavno nema vremena da radi na sebi jer poslednjij10 leta je sa reprezentacijom.
Goranz Posted July 17, 2016 Posted July 17, 2016 Valjda je Teodosić dovoljno mudar da koliko večeras sam otkaže.
iDemo Posted July 17, 2016 Posted July 17, 2016 Nego, sta kazu strucnjaci na "nije Teo Drazan pa da moze (i) u NBAju dobro da prodje"??
pantelia Posted July 17, 2016 Posted July 17, 2016 Meni se nesto cini da se i Macuvan nece oporaviti... Sranje, sranje, sranje.
Djolle Posted July 17, 2016 Posted July 17, 2016 Meni se nesto cini da se i Macuvan nece oporaviti... Sranje, sranje, sranje. Onaj novinar, Brezovac, na tw reče da Mačvan ide na OI...
Jozef K. Posted July 17, 2016 Posted July 17, 2016 Ala će Simonović da se naigra trojke, a može i četvorke. Za Nemanju se znalo pre tri meseca šta će biti.
Timmy Posted July 17, 2016 Posted July 17, 2016 A jebote ne verujem. Mnogo smo drugaciji tim bez njega.
Malvo Posted July 17, 2016 Posted July 17, 2016 Korektno od njega što je sam odustao, Birčević je ipak izneo kvalifikacije. +1000 Nije da se radujem, ali ovako je postenije. A Bjelica nije ni igrao sad na turniru, pa smo ipak kidali. Nikolicu Kalinica spustimo na cetvorku i nema brige, Birca ce da pokupi ostale minute.
Khalid al-Muwalid Posted July 17, 2016 Posted July 17, 2016 Mogao bi Đorđević i da se priseti jedne svoje stare želje. Verovatno ni Teo kapiten ne bi imao ništa protiv jednog ovakvog izuzetka,
pbg12345 Posted July 17, 2016 Posted July 17, 2016 kad ste ovakvog čoveka oterali u patkometriju, jbg onda Dođavola i košarka i reprezentacija <_< :D a, dobro, sta je tu je srecom po nas, bircevic je korektno odigrao kvalifikacije <_<
Recommended Posts