July 17, 20168 yr to je ocekivano.. partizan je uvek davao nosioce reprezentacije osim one rolan garos faze kad ste ovakvog čoveka oterali u patkometriju, jbg onda Dođavola i košarka i reprezentacija <_<
July 17, 20168 yr Svi zaboravljamo sledeće: niti su Bjelica i Marjanović tip igrača Gasola i Parkera koji mogu da odluče sami, niti u španskom i francuskom savezu sede Đilas i Tomašević :) glupost.savez plati osiguranje i igrac moze da igra.problem je sto igrac nece da igra za reprezentaciju.ima svoj plan priprema,boji se povreda itd. sumnjam da ce bogdan ili teo igrati istog leta ako budu isli u nba.sam teo je rekao da jednostavno nema vremena da radi na sebi jer poslednjij10 leta je sa reprezentacijom.
July 17, 20168 yr Nego, sta kazu strucnjaci na "nije Teo Drazan pa da moze (i) u NBAju dobro da prodje"??
July 17, 20168 yr Meni se nesto cini da se i Macuvan nece oporaviti... Sranje, sranje, sranje. Onaj novinar, Brezovac, na tw reče da Mačvan ide na OI...
July 17, 20168 yr Ala će Simonović da se naigra trojke, a može i četvorke. Za Nemanju se znalo pre tri meseca šta će biti.
July 17, 20168 yr Korektno od njega što je sam odustao, Birčević je ipak izneo kvalifikacije. +1000 Nije da se radujem, ali ovako je postenije. A Bjelica nije ni igrao sad na turniru, pa smo ipak kidali. Nikolicu Kalinica spustimo na cetvorku i nema brige, Birca ce da pokupi ostale minute.
July 17, 20168 yr Mogao bi Đorđević i da se priseti jedne svoje stare želje. Verovatno ni Teo kapiten ne bi imao ništa protiv jednog ovakvog izuzetka,
July 17, 20168 yr kad ste ovakvog čoveka oterali u patkometriju, jbg onda Dođavola i košarka i reprezentacija <_< :D a, dobro, sta je tu je srecom po nas, bircevic je korektno odigrao kvalifikacije <_<