Musky Posted July 16, 2016 Posted July 16, 2016 (edited) Kad je vec tako neka sedi u Detroitu i cepa svoj posao a mi cemo se nekako snaci i bez njega, do Francuza. Edited July 16, 2016 by Musky
harper lee Posted July 16, 2016 Posted July 16, 2016 Btw, NBA klubovi nemaju sta da imaju/nemaju razumevanja oko evropskog, ako igrac zeli da igra nemaju mehanizam da ga sprece. Aha. Samo prati kako ce se razvijati slucaj povrede Nemanje Bjelice u sledecih nekoliko dana i nadaj se najboljem, kao sto se i ja nadam.
Takeshi Posted July 16, 2016 Posted July 16, 2016 tako i duda nije hteo da vodi celavog (tada nije bio) u argentinu, bio mu je bolji neki drazen. i sada ovaj razradjuje istu scenu ali u drugoj ulozi.
Musky Posted July 16, 2016 Posted July 16, 2016 Aha. Samo prati kako ce se razvijati slucaj povrede Nemanje Bjelice u sledecih nekoliko dana i nadaj se najboljem, kao sto se i ja nadam. sad ste ga namračili načisto... u najmanju ruku...pevamo i plešemo ako prođemo australce .
kralj Posted July 17, 2016 Posted July 17, 2016 Ovaj što igra za Denver nam je u stvari bitan Harperov spontani indikator za pecanje idiota.
Milogled Bluff Posted July 17, 2016 Posted July 17, 2016 (edited) sad bez zezanja, ovo saopstenje djordjevica je sramno i pokazuje kakav je ego idiot i attention screamer na delu. sreca je sto ovaj tim ima ogroman individualni kvalitet i donekle moze da denfuje ovu ogromnu promaju u celavoj glavi. da je na bobijevom mestu neko sa jezicinom, ovo bi se tek pusilo. bobi je oduvek imao kara banana tretman kod njega i nema razloga da mu veruje. jebo ga kult reprezentacije, ovo je kult celavog egomanijaka. pola veka si sprcao u tu holesterolsku guzicu, a jos nisi naucio da razlikujes kvalitetnu drogu od smeca koje izaziva halucinacije. tvoj diler je srecan covek. Edited July 17, 2016 by Milogled Bluff
MiddleClass Posted July 17, 2016 Posted July 17, 2016 Cekajte, jel to opet celavi nije pozvao Bobija?!
bradilko Posted July 17, 2016 Posted July 17, 2016 Cekajte, jel to opet celavi nije pozvao Bobija?!sta reci..pola veka si sprcao u tu mrsavu guzicu..
yolo Posted July 17, 2016 Posted July 17, 2016 Krajnje je zaista vreme da se stavi tačka na slučaj Bobi onako kako je Bobi stavio tačku na svoju blistavu reprezentativnu karijeru +1, svako ko se ne pozove u repsentaciju i umesto sebe pozove raska katica zasluzuje tacku. u stvari, mislim da bobi ima ubedljivo najvecu guzicu pa mozda da ipak razmotrimo da ide
iDemo Posted July 17, 2016 Posted July 17, 2016 tako i duda nije hteo da vodi celavog (tada nije bio) u argentinu, bio mu je bolji neki drazen. i sada ovaj razradjuje istu scenu ali u drugoj ulozi. ja rek'o onomad "Drazen ga nije volio" a Duda ga odradio, za Drazena... Bechka skola
Recommended Posts