borris_ Posted July 14, 2016 Posted July 14, 2016 U fr ekipi Parker odlucuje ko ce igrati a ko ne. Zajedno sa trenerom (trener mu je tu vise kao desna ruka - da ne bude zabune Colet je izrastao dobrog trenera) Zbog toga Ajinca ne igra (Parker ne prica sa njim) a Gobert je dobio naknadno poziv.
adasevic Posted July 14, 2016 Posted July 14, 2016 Nista novo nije rekao, sem jedne bitne stvari, a to je da nije otpisao Bobija za stalno, vec samo za ovu sezonu. Igrace valjda dogodine... Mada, ko sto rekoh, ostaje zal, jer je Olimpijada sada...
Giggsy Posted July 14, 2016 Posted July 14, 2016 Objasni to Miskovim botovima. Kontam da ce 40% Srba jedva da doceka da izgubimo samo da kazu kako fali Bobi, jer eto Gobert je pozvan. Samo nece to docekati. Dobijamo sve redom do finala sa Amerima
fancy claps Posted July 14, 2016 Posted July 14, 2016 Objasni to Miskovim botovima. ako misis na kojota, ruzno je sto tako pises. korektno saopstenje selektora. vreme je da se zakljuci slucaj marjanovic makar do sledece godine.
J.R. Cash Posted July 14, 2016 Posted July 14, 2016 korektno saopstenje selektora. vreme je da se zakljuci slucaj marjanovic makar do sledece godine. Jeste korektno saopstenje. Kako smo se nadali... Najvaznije je da je valjda zavrsio ovu pricu i da Bobi nije otpisan.
Giggsy Posted July 14, 2016 Posted July 14, 2016 (edited) ako misis na kojota, ruzno je sto tako pises. korektno saopstenje selektora. vreme je da se zakljuci slucaj marjanovic makar do sledece godine. Nisam mislio na Kojota naravno. Mislim na sva ova narucena novinarska sranja A za ovo drugo se slazem. Covek je doneo odluku, ajde barem da sacekamo da se OI zavrse. Srecom sam siguran da ekipu ne interesuju ove gluposti niti da obracaju paznju na njih Edited July 14, 2016 by Giggsy
bradilko Posted July 14, 2016 Posted July 14, 2016 kako gotovo?kako to da zagorac napusti pripreme?doslo mu tako?ili mu je to "savetovao" vodja navijaca mega lexa?
Jean-Luc Picard Posted July 14, 2016 Posted July 14, 2016 Meni ovo deluje kao najbezbolniji mogući način da se završi sa pričom oko Bobija i OI. Videćemo šta će biti za EP 2017.
koksy Posted July 14, 2016 Posted July 14, 2016 samo da kažem da je Aleksandar Saša postupio ispravno. (mislim da je nakon ovog mog istupanja svaka dalja rasprava suvišna. )
Djolle Posted July 14, 2016 Posted July 14, 2016 znao je i selektor situaciju, i odbio je. da se boban ranije izjasnio, izbegli bismo ovo natezanje preko medija, ali igrao ne bi, ako verujemo selektoru na rec. Sta je selektor odbio? Znao je situaciju i zvao ga u tim, ovaj je rekao da hoce, a posle se predomislio i rekao da nece.
goofs Posted July 14, 2016 Posted July 14, 2016 btw, ja nisam ni do sada stekao utisak da je Celavi zauvek otpisao Bobana, sad je to samo potvrdio.
MiddleClass Posted July 14, 2016 Posted July 14, 2016 Jeste korektno saopstenje. Kako smo se nadali... Najvaznije je da je valjda zavrsio ovu pricu i da Bobi nije otpisan. +1 Bravo Sale...
Recommended Posts