ToniAdams Posted July 12, 2016 Posted July 12, 2016 cek sad, kako se u tu brzu koncepciju uklapa bobi? (da se razumemo, ja bih voleo da ga povede)
harper lee Posted July 12, 2016 Posted July 12, 2016 (edited) cek sad, kako se u tu brzu koncepciju uklapa bobi? (da se razumemo, ja bih voleo da ga povede) Ne uklapa se, mada od Raduljice nije nimalo sporiji, ali to i nije razlog zasto je on trebalo da ide. Ima nekoliko drugih razloga. Edited July 12, 2016 by harper
bradilko Posted July 12, 2016 Posted July 12, 2016 cek sad, kako se u tu brzu koncepciju uklapa bobi? (da se razumemo, ja bih voleo da ga povede) +milionpravo pitanje i ja volim bobija i ja sam da ga salo povede u rio
Delija67 Posted July 12, 2016 Posted July 12, 2016 Lozi vas Bradilko, dobra je Australija ali naravno da nismo autsajderi protiv njih. Je l' se seca neko ko je, uz Sasu Pavlovica, poslednji precrtan pred EP2005? U glavi mi je Drobnjak, ali nisam siguran. Bojan Popovic
Goranz Posted July 12, 2016 Posted July 12, 2016 +milion pravo pitanje i ja volim bobija i ja sam da ga salo povede u rio Bjelica i 3 brza u odbrani, Bobi ceka kod protivnickog bacanja (ili ako mu nije dan ispod samog kosa).
bradilko Posted July 12, 2016 Posted July 12, 2016 Bjelica i 3 brza u odbrani, Bobi ceka kod protivnickog bacanja (ili ako mu nije dan ispod samog kosa).to je vec igra sakramenta..
Jozef K. Posted July 12, 2016 Posted July 12, 2016 Koga umesto Đorđevića?Jeste ironija, ali da ostavimo tu temu za posle OI.
Joe D Posted July 12, 2016 Author Posted July 12, 2016 cek sad, kako se u tu brzu koncepciju uklapa bobi? (da se razumemo, ja bih voleo da ga povede) bobi nije vise tema, ali zvezda u drugoj sezoni sa bobijem tesko da je igrala sporu kosarku. tako da je sve to veoma uklopivo. uostalom, raduljica je teza mrcina, pa ne vidim da smeta koncepciji.
goofs Posted July 12, 2016 Posted July 12, 2016 cek sad, kako se u tu brzu koncepciju uklapa bobi? (da se razumemo, ja bih voleo da ga povede) Ne uklapa se, ali moze da sluzi da jbe majke svima koji se odluce da uspore igru protiv nas, jer je u tom slucaju dominantan na obe strane terena.
Goranz Posted July 12, 2016 Posted July 12, 2016 Dovoljno je baciti pogled na arhivu i pdf Eurobasket 2011, tamo je konstantno isticano da Bobi ne sme da uđe u igru jer je prebrz za Teodosića koji ne može da ga isprati.
harper lee Posted July 12, 2016 Posted July 12, 2016 bobi nije vise tema, ali zvezda u drugoj sezoni sa bobijem tesko da je igrala sporu kosarku. tako da je sve to veoma uklopivo. uostalom, raduljica je teza mrcina, pa ne vidim da smeta koncepciji. Sta tek reci za brzonogog Stimca koji ce, zapravo, ici umesto Bobija? On ne samo da je spor fizicki nego dve sekunde nakon poslednjeg gledaoca u hali skonta sta se desava na terenu.
theanswer Posted July 12, 2016 Posted July 12, 2016 Koliko čovek izvređa Štimca na ovom topiku bez ikakvog razloga. Toliko ni mene nije vređao. Kao da je Štimac kriv što Bobi ne ide na OI. Posere se u svakom postu po njemu bez ikakvog razloga.
dragance Posted July 12, 2016 Posted July 12, 2016 Sjasi vise, covece. Jesi li ti ikada gledao Stimca??
theanswer Posted July 12, 2016 Posted July 12, 2016 (edited) Sjasi vise, covece. Jesi li ti ikada gledao Stimca?? Jok ti si gledao I dalje nije zaslužio da ga neko vređa konstantno samo zato što Bobi nije u timu Edited July 12, 2016 by theanswer
Recommended Posts