harper lee Posted July 12, 2016 Posted July 12, 2016 harper, Koji francuskih igrača? Noah je npr bio 4. na listi najboljih igrača sezone pre dve godine (to, spreman sam se kladiti, Jokić neće dostići), Batum jedan od top all round krila već 5 godina, Gober dve godine za redom par glasova short od all defensive tima lige. Ne bih se kladio baš :) Rekoh, svih osim Parkera. Ne kazem da hoce samo kazem da bih se kladio na to.
Musky Posted July 12, 2016 Posted July 12, 2016 nažalost, Jokiću koji blista u dvadeset prvoj godini nakon odlične ruki sezone i sve lakoće igranja u kvalifikacijama, ne možemo selektovanim timom obezbediti komotnu poziciju da pokaže svoj talenat, već mu pre početka stavljamo teret ...ako zaglaviš sa ličnim greškama...idemo na špance. nemamo krštenu alternativu...a već prošli kroz tu priču u onoj mukici od tekme sa Litvanijom.
harper lee Posted July 12, 2016 Posted July 12, 2016 :( jebemti pare, skroz nas unistise :( ako se brzo reaguje, još ima vremena da nam Miško sredi nekog selektora pre Olimpijade i izgladi sukob sa Bobijem Džabarom Marjanovićem, koji je zabo ugovor od 21 milion dolara. što mnoge očigledno žulja. Ako mislite da te pare ne cine razliku u odnosima, razmislite ponovo. Po firmama ljudi podmecu jedni drugima noge zbog plate vece za nekoliko hiljada dinara, naravno da neke sujete mogu proraditi zbog necijih 20 miliona dolara ako ti primas par stotina hiljada. Ne kazem da je to razlog zasto Bobiju nije progledano kroz prste ali vrlo lako moze biti razlog da niko od igraca nije hteo da se zauzme za njega. Uostalom, Djordjevic je sam izjavio na jednoj od konferencija za stampu da "neki igraci" nisu za to da mu se popusta, nije to nikakvo nagadjanje. Uzgred, Bobi za Stimca i jeste Dzabar licno.
Joe D Posted July 12, 2016 Author Posted July 12, 2016 Jbt, kad pogledaš, Francuskoj ne igra igrač koji ubacuje 15-20 poena u proseku u NBA, a koji im je neki sedmi ili osmi igrač, dok mi, uz najbolju volju, imamo celog jednog protagonistu u NBA. Čisto da se priče o individualnom kvalitetu stave u određenu perspektivu. jel neko zapravo sporio da francuzi imaju veci individualni kvalitet?
Goranz Posted July 12, 2016 Posted July 12, 2016 šta je na kraju sa Mačvanom... Povukao se sa priprema, lični razlozi.
goofs Posted July 12, 2016 Posted July 12, 2016 Evo sad i zalizani poceo da jase Nek se nose u krc svi i nek rasprave to iza zatvorenih vrata, ovo prepucavanje nikakvog dobra nece doneti.
spaceploitator Posted July 12, 2016 Posted July 12, 2016 Jbt, kad pogledaš, Francuskoj ne igra igrač koji ubacuje 15-20 poena u proseku u NBA, a koji im je neki sedmi ili osmi igrač, dok mi, uz najbolju volju, imamo celog jednog protagonistu u NBA. Čisto da se priče o individualnom kvalitetu stave u određenu perspektivu. Pa de bas 7-8 u ovom sastavu? Zasigurno je iza Parkera, Dijaoa, Batuma i Gobera, a rekao bih tu negde sa De Koloom, ispred Ertela npr. Malo se ipak kocka Kole njegovim nepozivanjem, nece ta bekovska linija svaku tekmu sipati ocekivano. Npr protiv nas ;)
theanswer Posted July 12, 2016 Posted July 12, 2016 ovi miškovi tvitovi mogu samo da zaseru situaciju još žešće
Jimmy Kowalski Posted July 12, 2016 Posted July 12, 2016 Evo sad i zalizani poceo da jase Nek se nose u krc svi i nek rasprave to iza zatvorenih vrata, ovo prepucavanje nikakvog dobra nece doneti. Sad? On to radi sve vreme. I sta ima selektor jedne reprezentacije da vodi razgovore sa menadzerom oko sastavljanja ekipe?
Musky Posted July 12, 2016 Posted July 12, 2016 Sad? On to radi sve vreme. I sta ima selektor jedne reprezentacije da vodi razgovore sa jedinim menadzerom oko sastavljanja ekipe?
Ivo Petović Posted July 12, 2016 Posted July 12, 2016 jel neko zapravo sporio da francuzi imaju veci individualni kvalitet? Nemam pojma, ja to malo kontempliram čisto da ljudi ne polete u nebo sa očekivanjima kao što je običaj (znam npr da freakns ništa ispod srebra ne očekuje).
Recommended Posts