beatakeshi Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 Sad sam gledao neki klip iz razvojne lige, tu nek ne može da se vidi ništa.
Have_Fun Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 (edited) u NBA je dobijao minute kada su mecevi vec bili resenimoze se samo zakljuciti da je veliki co`ek ali ne nesto preterano fizicki jaknece zakucavati preko protivnika.. moze da odradi poziciju za kos ali ne poentira snazno na obrucu.. utera on loptu u kos, ali bih voleo da ga vidim da bude snazniji u tim situacijama ovde u trecem klipu videcete situaciju gde trci kontru i zakucava :) Edited May 13, 2014 by Have_Fun
goofs Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 S obzirom da su nam alternative Bludnik, Kostakurta i matori Rasko, te nedobog-pu-pu jedan od one dvojice iz Partizana, mislim da nemamo mi tu puno sta da biramo i da ga treba zvati na pripreme.
sabahudin Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 najbitnija stvar je sta moze da nam donese u defanzivi, napad manje-vise, tu je krle.
Timmi Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 (edited) najbitnija stvar je sta moze da nam donese u defanzivi, napad manje-vise, tu je krle. ne ide to tako kako si zamislio. u redu je da igraci budu razlicitog tipa, ali najbitnije je koliko moze da pruzi u oba smijera. ne igra se rukomet. ako se pominje kuzmic, vjerovatno da je bobi dosta bolji od njega u ovom trenutku. Edited May 13, 2014 by Timmi
sabahudin Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 (edited) decka nisam gledao, uglavnom ga hvale zbog defanzive, nisam rekao da je minus igrac u napadu. odbrana pnr-a nam je najveca boljka, ako tu moze da kvalitetno pomogne onda puna kapa. Edited May 13, 2014 by sabahudin
Joe D Posted May 13, 2014 Author Posted May 13, 2014 ne znam koji su osnovi da se od njega bilo sta konkretno ocekuje, decko je verovatno i sam sebi nepoznanica.
goofs Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 a bobi? A, ja racunam Bobija vec da ce biti drugi centar, samo je on dosta specifican, neke timove moze da siluje dozlaboga, ali protiv nekih moze da ispadne vrlo brzo, pa mislim da nam treba jos jedna 5ica u rotaciji.
Calavera Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 S obzirom na rupu na cetvorci koju trenutno imamo, i ja bih radije vodio tri centra. Moze i Krle na 4 ako bas zatreba.
Joe D Posted May 13, 2014 Author Posted May 13, 2014 S obzirom na rupu na cetvorci koju trenutno imamo, i ja bih radije vodio tri centra. Moze i Krle na 4 ako bas zatreba. pa i nemamo bas rupu na cetvorci
EmptyClip Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 Како може Крле онако спор на 4? И Бобија никако не бих знао.
Recommended Posts