theanswer Posted June 26, 2016 Posted June 26, 2016 (edited) Ja se samo plasim da ne pokidamo kvalifikacije i padnemo u formi posle toga. Mnogo je zajeban ovaj sistem sa kvalifikacijama u sred leta. Mada, valjda za metar dana mozemo ponovo da se podignemo. Meni bitno samo da odemo. A tamo uživancija, bez pritiska, mislim ako i naši shvate da tu nema nekog pritiska da se može nešto i uraditi. Ali prvo da prođemo a onda da vidimo u kome sastavu idemo mi a u kome ostali, u kojoj smo grupi pošto ima ova jedna dosta lakša itd itd. Edited June 26, 2016 by theanswer
goofs Posted June 26, 2016 Posted June 26, 2016 Ja koliko sam skapirao celavog, mi ako prodjemo turnir tek onda idemo na bazicne planinske pripreme, znaci sve ispocetka. Tako da ovaj turnir moze da bude samo bonus sto se tice uigravanja, mada je minus jer se igraci ne odmaraju, Bogdan i Teo su imali tipa 7 dana odmora.
Kanzas siti zez Posted June 26, 2016 Posted June 26, 2016 zna li se kog stranca ce Spanci da vode, Ibaku ili Mirotica? Sa Gasolom su oni i dalje ispred svih evropskih ekipa. Mada, i Francuzi ce biti drugi tim kad im se prikljuce Batum i Gobert.
Mauci Posted June 26, 2016 Posted June 26, 2016 http://espn.go.com/olympics/story/_/id/16502784/pau-gasol-announces-play-spain-basketball-team-olympics
Fins fleet Posted June 26, 2016 Posted June 26, 2016 Opa. Svaka cast. On i Parker poslednji mohikanci.
goofs Posted June 27, 2016 Posted June 27, 2016 Ameri objavili sastav, bez Lemprona, ali sa Kajrijem Kajri Irving (Klivlend), Kajl Lauri (Toronto), Klej Tompson (Golden Stejt), Demar Derozan (Toronto), Džimi Batler (Čikago), Karmelo Entoni (Njujork), Kevin Durent (Oklahoma), Pol Džordž (Indijana), Drejmond Grin (Golden Stejt), Harison Barns (Golden Stejt), Deandre Džordan (Los Anđeles Klipers) i Demarkus Kazins (Sakramento)
Timmy Posted June 27, 2016 Posted June 27, 2016 Dajte neko pojasnjenje. Koliko je ovo jak sastav? Ja za pola nisam ni cuo, jer ne pratim NBA
goofs Posted June 27, 2016 Posted June 27, 2016 Po meni Durantula ovde pravi razliku izmedju apsolutnih favorita, i jakih favorita koje bi neko u nekom ludilu mogao da pecne. Atletski su i dalje prejaki i brzi.
theanswer Posted June 27, 2016 Posted June 27, 2016 Dovoljno jak da bude prvi favorit za zlato ubedljivo.
Joe D Posted June 27, 2016 Author Posted June 27, 2016 jezivo jak, bice tesko pogledati na kos protiv ove grupe igraca
theanswer Posted June 27, 2016 Posted June 27, 2016 Defanzivno izgledaju stravično protiv atletski inferiorne konkurencije. Tompson, Batler, Durent.. Sa tim da mogu da menjaju na 5 u zavisnosti od protivnika sa Grinom i Deandreom. Durent koji im daje superstar potencijal u napadu koji niko drugi nema ako nekad zagusti plus Irving bez koga bi možda bio problem na kecu.
Recommended Posts