Djuro Posted June 25, 2016 Posted June 25, 2016 pa dobro, treba razumeti Saletovu nervozu. ipak je on bez ugovora. sta mislite kako li je njemu kad procita kako jedan Radonja pregovara u Vitoriji?
theanswer Posted June 25, 2016 Posted June 25, 2016 sad će da se naljuti kad mu neko napiše da je kreten :)
Calavera Posted June 25, 2016 Posted June 25, 2016 zasto bi neko vredjao kolegu forumasa jer je izneo svoje misljenje o stanju u srpskoj kosarkaskoj repstaciji?
theanswer Posted June 25, 2016 Posted June 25, 2016 (edited) zasto bi neko vredjao kolegu forumasa jer je izneo svoje misljenje o stanju u srpskoj kosarkaskoj repstaciji? zato što nije izneo mišljenje nego glupost a sve u stilu objavljivanja fejsbuk komentara Edited June 25, 2016 by theanswer
Calavera Posted June 25, 2016 Posted June 25, 2016 ne znam, meni je licilo na standardno sprdanje s javnim licnostima kakva su na ovom forumu ko dobar dan. je li to zabranjeno?
theanswer Posted June 25, 2016 Posted June 25, 2016 ne znam, meni je licilo na standardno sprdanje s javnim licnostima kakva su na ovom forumu ko dobar dan. je li to zabranjeno? dejan radonjić hihihihiihihi kakav debil hoće da ostane sa čovićem jebo ga on usta ukro pare sa kosova, garant mu od tih para isplaćuje dnevnice, kako je uterao kurac laboralu, zvezda je veća od laborala, radonja doktor. hihhihihi standardno sprdanje uzdravlje
Calavera Posted June 25, 2016 Posted June 25, 2016 sad ces se naljutiti kad ti neko napise da si kreten.
theanswer Posted June 25, 2016 Posted June 25, 2016 sad ces se naljutiti kad ti neko napise da si kreten. pa to je upravo moja poenta inače gm 2 protiv francuza za sat vremena
Mil@n Posted June 25, 2016 Posted June 25, 2016 (edited) zato što nije izneo mišljenje nego glupost a sve u stilu objavljivanja fejsbuk komentara Znači kad god ti ili bilo ko napiše glupost, striktno po krajnje subjektivnom mišljenju drugog lica, ono je ovlašćeno da te vređa? Super logika™. Edited June 25, 2016 by Mil@n
Miralem Posted June 25, 2016 Posted June 25, 2016 da li je simonovic saletov vanbracni sin? to bi objasnilo mnogo toga.
Recommended Posts