Jump to content
IGNORED

Košarkaška Reprezentacija Srbije

Joe D

Recommended Posts

Posted

Francuzi ce najvjerovatnije igrati bez Parkera i Borisa.

• Replies 28.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Joe D

1671

• theanswer

1215

• goofs

1014

• pbg12345

962

Posted

dobro, to cini francuze veoma pobedivim, mada je to i dalje izuzetno jaka reprezentacija.

Posted

navijamo za finale zapadne konferencije spurs-blazers (4:3 za nekog), i da ih u finalu cekaju bullsi. takodje 4:3 na kraju

Posted
1794711_10152203373145419_1867834943_n.jpg
Да је Неша Илић Извлачио групе боље би прошли.
Posted

Grupa nam je odvratna, ukrštanje sa drugom grupom takođe..."Gotovo je ovo." :fantom:

Posted
navijamo za finale zapadne konferencije spurs-blazers (4:3 za nekog), i da ih u finalu cekaju bullsi. takodje 4:3 na kraju
deal!
Posted

Bodiroga objavio raspored.EgipatFrancuskaIranBrazilSpanijaIzmedju Irana i Brazila je dan pauze

Posted

Fin raspored. Zadnje kolo je rezervisano za kalkulacije a imamo dan pauze pred Brazil.

Posted

Niko ne komentarise danasnje vesti?Saletovi pomocnici bice Muta, kum Jovica i MIlan Minic. Jos nije izabrao kondicionog. Pripreme ce trajati sedam nedelja, pocinju 10. jula, prvo Kop, potom turniri. Ozbiljno racunao na Milosavljevica, ali i pored toga sto nece moci da igra, pozvace ga da bude malo sa ekipom. Vec je obavio razgovore sa nekim igracima, ici ce u Ameriku da vidi Bludnika, Nedaru i Kuzmaru. I tako...

Posted

jel Sale toliko blizak sa Mutom da je on gotovo sigurno insistirao da mu Muta bude pomocnik ili je ovo varijanta nekog iz saveza da Mutu skinu s grbace kad se bude postavljalo pitanje Saletovog naslednika na mestu selektora ?

Posted

Ne verujem da ga je bilo ko nagovarao koga da izabere. Otuda uzeo i kuma. Ja sam se nadao nekom poput Minica i to je dobar izbor. Puno ce zavisiti i od kondicionog naravno..

Posted

ja verujem da je uzeo Mutu iz razloga sto je Mutinho bio u Zeljkovom strucnom stabu za vreme Saletove rep'stativne karijere a i kazu da je glavni zajebant, dobar za atmosferu.Ne znam zbog cega drugo, ne verujem da bi Sale forsirao Mutinu ran and gan kosarku

Posted

Cisto sumnjam da u Savezu bas nesto fermaju Mutu. To je Saletova zelja sigurno

Posted

Negde sam procitao izjavu nekog trenera da je Mutisha majstor za specijale i sitna takticka muvanja.