February 3, 201411 yr Author dobro, to cini francuze veoma pobedivim, mada je to i dalje izuzetno jaka reprezentacija.
February 3, 201411 yr navijamo za finale zapadne konferencije spurs-blazers (4:3 za nekog), i da ih u finalu cekaju bullsi. takodje 4:3 na kraju
February 3, 201411 yr navijamo za finale zapadne konferencije spurs-blazers (4:3 za nekog), i da ih u finalu cekaju bullsi. takodje 4:3 na krajudeal!
February 3, 201411 yr Bodiroga objavio raspored.EgipatFrancuskaIranBrazilSpanijaIzmedju Irana i Brazila je dan pauze
February 3, 201411 yr Fin raspored. Zadnje kolo je rezervisano za kalkulacije a imamo dan pauze pred Brazil.
February 11, 201411 yr Niko ne komentarise danasnje vesti?Saletovi pomocnici bice Muta, kum Jovica i MIlan Minic. Jos nije izabrao kondicionog. Pripreme ce trajati sedam nedelja, pocinju 10. jula, prvo Kop, potom turniri. Ozbiljno racunao na Milosavljevica, ali i pored toga sto nece moci da igra, pozvace ga da bude malo sa ekipom. Vec je obavio razgovore sa nekim igracima, ici ce u Ameriku da vidi Bludnika, Nedaru i Kuzmaru. I tako...
February 11, 201411 yr jel Sale toliko blizak sa Mutom da je on gotovo sigurno insistirao da mu Muta bude pomocnik ili je ovo varijanta nekog iz saveza da Mutu skinu s grbace kad se bude postavljalo pitanje Saletovog naslednika na mestu selektora ?
February 11, 201411 yr Ne verujem da ga je bilo ko nagovarao koga da izabere. Otuda uzeo i kuma. Ja sam se nadao nekom poput Minica i to je dobar izbor. Puno ce zavisiti i od kondicionog naravno..
February 11, 201411 yr ja verujem da je uzeo Mutu iz razloga sto je Mutinho bio u Zeljkovom strucnom stabu za vreme Saletove rep'stativne karijere a i kazu da je glavni zajebant, dobar za atmosferu.Ne znam zbog cega drugo, ne verujem da bi Sale forsirao Mutinu ran and gan kosarku
February 11, 201411 yr Cisto sumnjam da u Savezu bas nesto fermaju Mutu. To je Saletova zelja sigurno
February 11, 201411 yr Negde sam procitao izjavu nekog trenera da je Mutisha majstor za specijale i sitna takticka muvanja.