borris_ Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 Francuzi ce najvjerovatnije igrati bez Parkera i Borisa.
Joe D Posted February 3, 2014 Author Posted February 3, 2014 dobro, to cini francuze veoma pobedivim, mada je to i dalje izuzetno jaka reprezentacija.
Ros Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 navijamo za finale zapadne konferencije spurs-blazers (4:3 za nekog), i da ih u finalu cekaju bullsi. takodje 4:3 na kraju
Блок_64 Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 Да је Неша Илић Извлачио групе боље би прошли.
warp Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 Grupa nam je odvratna, ukrštanje sa drugom grupom takođe..."Gotovo je ovo."
Have_Fun Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 navijamo za finale zapadne konferencije spurs-blazers (4:3 za nekog), i da ih u finalu cekaju bullsi. takodje 4:3 na krajudeal!
Giggsy Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 Bodiroga objavio raspored.EgipatFrancuskaIranBrazilSpanijaIzmedju Irana i Brazila je dan pauze
ficfiric Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 Fin raspored. Zadnje kolo je rezervisano za kalkulacije a imamo dan pauze pred Brazil.
Have_Fun Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 hahahahha :Dhttp://www.kurir-inf.../sport/kosarka/
Jimmy Kowalski Posted February 11, 2014 Posted February 11, 2014 Niko ne komentarise danasnje vesti?Saletovi pomocnici bice Muta, kum Jovica i MIlan Minic. Jos nije izabrao kondicionog. Pripreme ce trajati sedam nedelja, pocinju 10. jula, prvo Kop, potom turniri. Ozbiljno racunao na Milosavljevica, ali i pored toga sto nece moci da igra, pozvace ga da bude malo sa ekipom. Vec je obavio razgovore sa nekim igracima, ici ce u Ameriku da vidi Bludnika, Nedaru i Kuzmaru. I tako...
DarkAttraktor Posted February 11, 2014 Posted February 11, 2014 jel Sale toliko blizak sa Mutom da je on gotovo sigurno insistirao da mu Muta bude pomocnik ili je ovo varijanta nekog iz saveza da Mutu skinu s grbace kad se bude postavljalo pitanje Saletovog naslednika na mestu selektora ?
Jimmy Kowalski Posted February 11, 2014 Posted February 11, 2014 Ne verujem da ga je bilo ko nagovarao koga da izabere. Otuda uzeo i kuma. Ja sam se nadao nekom poput Minica i to je dobar izbor. Puno ce zavisiti i od kondicionog naravno..
darkonet Posted February 11, 2014 Posted February 11, 2014 ja verujem da je uzeo Mutu iz razloga sto je Mutinho bio u Zeljkovom strucnom stabu za vreme Saletove rep'stativne karijere a i kazu da je glavni zajebant, dobar za atmosferu.Ne znam zbog cega drugo, ne verujem da bi Sale forsirao Mutinu ran and gan kosarku
Giggsy Posted February 11, 2014 Posted February 11, 2014 Cisto sumnjam da u Savezu bas nesto fermaju Mutu. To je Saletova zelja sigurno
harper lee Posted February 11, 2014 Posted February 11, 2014 Negde sam procitao izjavu nekog trenera da je Mutisha majstor za specijale i sitna takticka muvanja.
Recommended Posts