Filozof manijak Posted June 18, 2016 Posted June 18, 2016 Nadam se jednom kvalitetnom raspadu u kvalifikacijama, neodlasku na OI, a drugu Bobanu da mu sledeca sezona igracki i takmicarski bude gora od prethodne. Toliko.
Timmy Posted June 18, 2016 Posted June 18, 2016 Da, i Lucic je opcija. Nije valjda lud da ne pojaca cetvorku...
Nikodije Posted June 18, 2016 Posted June 18, 2016 koji lucic, taj nikada nije igrao za reprezentaciju, valjda mora da odmara preko leta da bi izgurao sezonu nekako
Timmy Posted June 18, 2016 Posted June 18, 2016 Pa ove sezone i nije bas mnogo igrao i veoma je u nemilosti trenera. Ako trener ostane on ce ici. Pa mu je i bolje da dize cenu kroz reprezentaciju.
goofs Posted June 18, 2016 Posted June 18, 2016 Pitanje je sta se ocekuje od Bjelice i Macvana, da li se ocekuje da se oporave do OI i da li i dalje konkurisu za tim ili ne. Ako je ovo prvo slucaj, onda mozda i ne bude naknadnih poziva, mozda izguramo kvalifikacije samo sa ovim sto imamo. Ali ja se toga bojim, na jednu utakmicu Cesi recimo ako polude, a vec su nam pravili probleme na EP.
Heaviside Posted June 18, 2016 Posted June 18, 2016 (edited) Ja sam shvatio da se očekuje da se Bjelica priključi još pre kvalifikacija, ali da najverovatnije neće biti dovoljno spreman da igra. Al ko zna šta će tu biti, videli smo kako je ispalo prošle godine sa Bobijem. Ja bih svakako zvao nekog, mi sada nemamo nijednu klasičnu četvorku u timu, samo pitanje je ko je spreman da se odazove. Jel ima nekih prognoza Mačvanovog povratka? Edited June 18, 2016 by Heaviside
Giggsy Posted June 18, 2016 Posted June 18, 2016 Bjelica igra sto posto ako se kvalifikujemo, nemojte sumnjati u to
goofs Posted June 18, 2016 Posted June 18, 2016 Jel ima nekih prognoza Mačvanovog povratka? To nigde ne pise, ne pise ni kako se tacno povredio, niti koji prst je u pitanju, noga/ruka.
Segundo Posted June 18, 2016 Posted June 18, 2016 Jel ima nekih prognoza Mačvanovog povratka? To nigde ne pise, ne pise ni kako se tacno povredio, niti koji prst je u pitanju, noga/ruka.KSS objavio samo da je povredio mali prst na nozi, stavljen mu je gips, a prognoza povratka će se znati nakon sledećeg pregleda. Sent from my SM-G900F using Tapatalk
ToniAdams Posted June 18, 2016 Posted June 18, 2016 ja, kad sam lomio prs na nozi, morao sam cekati jedno 2 nedelje da bude skroz ok. kazu da te koske rel brzo zarastaju.
Kanzas siti zez Posted June 19, 2016 Posted June 19, 2016 Zalizani o Bobiju :misko: http://sport.blic.rs/kosarka/domaca-kosarka-i-aba/misko-raznatovic-za-blic-nadam-se-bobiju-u-riju-i-medalji/qjpl5j3
Lezilebovich Posted June 19, 2016 Posted June 19, 2016 Ako je istina da je Bobi hteo da bude uz repku i da trenira po nekom svom planu, u sta ozbiljno sumnjam, onda mi nije bas najjasnija Saletova pozicija. To mi deluje kao super kompromis.
kobni zelaya Posted June 19, 2016 Posted June 19, 2016 Evo gde je suština problema Pritom, svi NBA igrači, koji su u toj situaciji propuštaju kvalifikacioni turnir, i svi činioci iz NBA se čudom čude da on razmislja o igranju turnira pre potpisa ugovora.
kralj Posted June 19, 2016 Posted June 19, 2016 Ako je istina da je Bobi hteo da bude uz repku i da trenira po nekom svom planu, u sta ozbiljno sumnjam, onda mi nije bas najjasnija Saletova pozicija. To mi deluje kao super kompromis. Pa i jeste sumnjivo, čak i njegovo obraćanje sugeriše suprotno. Međutim, do Đorđevićevog demantija to je sad najveća istina kojom raspolažemo.
Recommended Posts