February 3, 201411 yr Jedino sto je dobro kod ovog zreba je sto u ostalim grupama nema s kim ne mozemo da igramo osim Amera. Jebo te, jos je samo trebalo Rona Dzeremija da nam izvuku u grupu pa da seks bude kompletan.A I B grupa su nase prvenstvo, iz preostale dve necemo videti nikoga.
February 3, 201411 yr Ukrstamo se sa ocajnom grupom, tamo ce proci Arg, HR, Gre i PR od kojih niko ne odskace kvalitetom i sumnjam da ce prenositi maksimalne bodove...Nema prenosenja bodova, ide se odmah u 1/8 finala protiv jedne od tih ekipa, pa u 1/4 finale protiv Fra/Esp/Bra... pa u polufinale :P, i tek u finalu mozemo da se sretnemo sa nekim iz C ili D grupe
February 3, 201411 yr A I B grupa su nase prvenstvo, iz preostale dve necemo videti nikoga.A u finalu?
February 3, 201411 yr Mi prakticno dalje od cetvrtfinala nema kako da odemo, to bi bio uspeh.Moramo da ponovimo Tursku i da izbacimo Spaniju. Pre toga da ponovimo Poljsku i da startujemo pobedom nad Spanijom :D
February 3, 201411 yr Ako smo ruze, cvetacemo. Realno, B grupa je odlicna za ukrstanje. Jedino se Hrvata plasim. Sad sam gledala i te Amerikance sto igraju za Filipine i Porto Riko. Nisam impresionirana.
February 3, 201411 yr Smorio sam se sto nismo ma onoj strani. Ok, znaci ponovo preko hrvata pa onda teo vadi patku da izbacimo spaniju. Fra u polufinalu i na kraju teo posle switcha teo oataje protiv duranta...i ostalo je poznato.
February 3, 201411 yr Ako smo ruze, cvetacemo. Realno, B grupa je odlicna za ukrstanje. Jedino se Hrvata plasim. Sad sam gledala i te Amerikance sto igraju za Filipine i Porto Riko. Nisam impresionirana.pored Argentine, Hrvatske i Grcke, nisam siguran da puno ljudi razmislja o Filipinima
February 3, 201411 yr Ako ova grupa i Sale kao selektor ne budu dovoljna motivacija za igrace, onda ne znam sta bi.Samo da dodju svi i ima da preslisavamo redom