Кристофер Лумумбо Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 Nema prenosenje bodova, odmah na ispadamje.
J.R. Cash Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 Jedino sto je dobro kod ovog zreba je sto u ostalim grupama nema s kim ne mozemo da igramo osim Amera. Jebo te, jos je samo trebalo Rona Dzeremija da nam izvuku u grupu pa da seks bude kompletan.A I B grupa su nase prvenstvo, iz preostale dve necemo videti nikoga.
Mauci Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 Nema tu prenosenja bodova, odmah ide ukrstanje sa grupom B.
ficfiric Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 Ukrstamo se sa ocajnom grupom, tamo ce proci Arg, HR, Gre i PR od kojih niko ne odskace kvalitetom i sumnjam da ce prenositi maksimalne bodove...Nema prenosenja bodova, ide se odmah u 1/8 finala protiv jedne od tih ekipa, pa u 1/4 finale protiv Fra/Esp/Bra... pa u polufinale :P, i tek u finalu mozemo da se sretnemo sa nekim iz C ili D grupe
Joe D Posted February 3, 2014 Author Posted February 3, 2014 Mi prakticno dalje od cetvrtfinala nema kako da odemo, to bi bio uspeh.
Feindouno Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 Ha, jos bolje.I ako budemo cetvrti jebacemo ih ruzno. SVE!
harper lee Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 A I B grupa su nase prvenstvo, iz preostale dve necemo videti nikoga.A u finalu?
Feindouno Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 Koji je smijeh grupa D majko mila :lol:Ladno Angola moze do cetvrtfinala.
ficfiric Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 Mi prakticno dalje od cetvrtfinala nema kako da odemo, to bi bio uspeh.Moramo da ponovimo Tursku i da izbacimo Spaniju. Pre toga da ponovimo Poljsku i da startujemo pobedom nad Spanijom :D
MayDay Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 Ako smo ruze, cvetacemo. Realno, B grupa je odlicna za ukrstanje. Jedino se Hrvata plasim. Sad sam gledala i te Amerikance sto igraju za Filipine i Porto Riko. Nisam impresionirana.
Кристофер Лумумбо Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 Smorio sam se sto nismo ma onoj strani. Ok, znaci ponovo preko hrvata pa onda teo vadi patku da izbacimo spaniju. Fra u polufinalu i na kraju teo posle switcha teo oataje protiv duranta...i ostalo je poznato.
freakns Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 Ako smo ruze, cvetacemo. Realno, B grupa je odlicna za ukrstanje. Jedino se Hrvata plasim. Sad sam gledala i te Amerikance sto igraju za Filipine i Porto Riko. Nisam impresionirana.pored Argentine, Hrvatske i Grcke, nisam siguran da puno ljudi razmislja o Filipinima
Giggsy Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 Ako ova grupa i Sale kao selektor ne budu dovoljna motivacija za igrace, onda ne znam sta bi.Samo da dodju svi i ima da preslisavamo redom
Recommended Posts