Apollo Creed Posted June 15, 2016 Posted June 15, 2016 http://mondo.rs/a912113/Sport/Kosarka/Djordjevic-Milutinov-odustao-Marjanovic-nece-da-igra.html
Кристофер Лумумбо Posted June 15, 2016 Posted June 15, 2016 igrace koji odbijaju ne treba vise nikad zvati i to treba jasno da se kaze.
kralj Posted June 15, 2016 Posted June 15, 2016 ... A izgledalo je kao da posle sto godina neće biti ovakvih sranja.
bradilko Posted June 15, 2016 Posted June 15, 2016 ne razumem djordjevica sta on hoce?da preko leta dva meseca drzi igrace?da bobi mozda propusti priliku zivota?da milutinov mozda propusti nba ugovor?sam je pricao da je danas jedino moguce skracenje letnjih priprema zbog velikog broja utakmica i nba lige. i onda kuka po medijima.jebote moze li ostati nesto samo za savez i igrace?
nemoderisani Posted June 15, 2016 Posted June 15, 2016 ja sam sa bradilkom, bilo bi suludo da zbog ovoga Bobi ne igra na OI.
Venom Posted June 15, 2016 Posted June 15, 2016 Ne moze da igra na OI, zato sto je selektor zauzeo stav da je reprezentacija svetinja i da je vazan kult nacionalnog tima. Zato sad ili mora da se odrekne dobrog igraca ili da ispadne neozbiljan. Bolje ovo prvo, ipak.
Joe D Posted June 15, 2016 Author Posted June 15, 2016 meni samo nije jasno u celoj prici da oni ne mogu da predstave stvari onakve kakve jesu, i to se odnosi i na selektorovu i na bobanovu stranu. ovde smo svi znali da ce ovo da se desi odavno i zasto, ali selektor je nekako u soku sto ovaj nece da igra. jel tu postoji ikakva komunikacija?
nemoderisani Posted June 15, 2016 Posted June 15, 2016 Ne moze da igra na OI, zato sto je selektor zauzeo stav da je reprezentacija svetinja i da je vazan kult nacionalnog tima. Zato sad ili mora da se odrekne dobrog igraca ili da ispadne neozbiljan. Bolje ovo prvo, ipak. bolje ovo drugo ipak
Кристофер Лумумбо Posted June 15, 2016 Posted June 15, 2016 (edited) Pa vidis da je rekao da mu je bobi potvrdio Ovo rade agenti, oni su prava adresa. Edited June 15, 2016 by Кристофер Лумумбо
bradilko Posted June 15, 2016 Posted June 15, 2016 zato sto djordjevic tako tvrdo postavi stvari,ili ili. bice i posle turnira nekih priprema i sve moze bez krutih stavova. u interesu nase kosarke je da bobi igra na olimpijadi i to je primarno a ne da li je djordjevic ispao magarac.sledeci put neka vodi racuna sta izjavljuje i neka se seti da je ovo 2016. godina.
ducca Posted June 15, 2016 Posted June 15, 2016 A i terminologija Djordjevica je bas na nivou, bukvalno je nacrtao mete i na Bobiju i na Milutinovu, ne gine im prefiks izdajnici do kraja karijere. Takve stvari bi ipak trebalo resavati u kuci i zadrzati neki nivo diskrecije, pa i dostojanstva u krajnjem slucaju. Ne igraju - ne igraju, nije smak sveta.
Venom Posted June 15, 2016 Posted June 15, 2016 bolje ovo drugo ipak Ja sam za opusteni stav prema igracima - ko hoce, hoce, ko nece, ne mora. Takodje ne bih organizovao pripreme kao da je 1976. Ali kad je vec zauzeo taj stav, treba da ga izgura do kraja, inace ce se ubuduce sve sto kaze tumaciti kao nesto sto potencijalno ne vazi. A to ne valja, ako treba da predvodis 12 ljudi koji isto imaju svoje misljenje o svemu. Ili da prizna da je pogresio i nastavi dalje, ali nije on taj tip.
Venom Posted June 15, 2016 Posted June 15, 2016 meni samo nije jasno u celoj prici da oni ne mogu da predstave stvari onakve kakve jesu, i to se odnosi i na selektorovu i na bobanovu stranu. ovde smo svi znali da ce ovo da se desi odavno i zasto, ali selektor je nekako u soku sto ovaj nece da igra. jel tu postoji ikakva komunikacija? I da, ovo je vrlo bez veze s njegove strane. Postoji komunikacija, ali je lakse predstaviti stvari kao da si naivna sobarica. Ju, od njega se to nije ocekivalo.
Apollo Creed Posted June 15, 2016 Posted June 15, 2016 Jel Bobi rekao da neće uopšte da igra ( ni na OI) ili samo na ovim kvalifikacijama?
goofs Posted June 15, 2016 Posted June 15, 2016 Ne moze da igra na OI, zato sto je selektor zauzeo stav da je reprezentacija svetinja i da je vazan kult nacionalnog tima. Zato sad ili mora da se odrekne dobrog igraca ili da ispadne neozbiljan. Bolje ovo prvo, ipak. Pa bolje ovo drugo, mada drugog ne bi ni moralo da bude da sam sebe nije uvalio u tu poziciju. I ovo sto JoeD kaze, ovo se sve znalo i pre xy meseci, cak su ljudi i ovde na forumu pisali o tome, neverovatno da nije moglo da se pronadje resenje. Boban nam moze znaciti razliku izmedju nekog 1/4f i medalje, a nismo mi tako jaki i veliki da mozemo da se odricemo takvih igraca.
Recommended Posts