January 26, 20169 yr Au, Hrvatska, Italija i Grcka Em smo dali pare za kvalifikacije, em smo i zreb namestili. Ne ide Ne verujem da ovde ima nezadovoljnih zrebom ...
January 26, 20169 yr Ne verujem da ovde ima nezadovoljnih zrebom ... Hrvati su prezadovoljni. Izbegli su i nas i Fra. Grci ovde idu dalje
January 26, 20169 yr Daleko je turnir. Najujednacenija je ta grupa. Ko bese zapadnoj braxi sad selektor?
January 26, 20169 yr Peras. Mnogo tu zavisi od stanja u kojima ce reprezentacije docekati turnir, kao i nastupa i forme NBA igraca. Recimo Grci su se neocekivano raspali u kvalifikacijama za prosle OI protiv mocne Nigerije. U svakom slucaju sam Djilas da je izvlacio ne bi mogao bolje da nam namesti.
January 27, 20169 yr Nije Peras selektor, otisao je posle poraza od Ceske. Hrvatska trenutno nema selektora. Ja do juce nisam znao da se igra i polufinale Edited January 27, 20169 yr by pantelia
January 27, 20169 yr Ne, ali me vazda odusevi. :D+1000Сантрач је један фузбалски кинг,да тако кажем. Edited January 27, 20169 yr by CerdicLeboeff
March 3, 20169 yr Ovo je retardirano na toliko puno nivoa, prvo nije se KSS privolio EL, vec ABA liga, sto ne kazne i Hrvate izbacivanjem iz takmicenja recimo? U svakom slucaju, mi smo u takvoj grupi da idemo dalje gde god da se igra, pa nek rade sta god hoce. Osim ako im ne sine da ponovo rade zreb, a to bi vec bio vanserijski presedan.