January 25, 20169 yr Na svakom turniru ce biti 2 grupe po 3 tima, i pobednici igraju za Rio, barem tako procitah da:
January 25, 20169 yr Ako izvucemo kanadu, automatski dobijamo novi zeland u grupi, a evropski tim iz 5. sesira ide kanadi u grupu, sto je dobro.
January 25, 20169 yr Ako izvucemo kanadu, automatski dobijamo novi zeland u grupi, a evropski tim iz 5. sesira ide kanadi u grupu, sto je dobro. U ovoj mini grupi od 3 tima ne bii trebalo niko da nas ugrozi, a u finalu bolje Češka nego Kanada.
January 25, 20169 yr U ovoj mini grupi od 3 tima ne bii trebalo niko da nas ugrozi, a u finalu bolje Češka nego Kanada. turska, hrvatska... ali ako ima i polufinale, onda je druga prica.
January 25, 20169 yr Ako se igra i polufinale, onda bolje jači protivnik u našu grupu a neki bugari u drugu.
January 26, 20169 yr Ma sta vise racunamo. Izbegli smo Francusku, Grcku i Italiju. Ako su sad Letonija ili ta Kanada problem u Beogradu, onda jebi ga.
January 26, 20169 yr Author mogu da budu problem, ne znam cemu potcenjivanje. kanada nema slabije igrace od italije i grcke, sa letoncima nikad nisam voleo da igramo, jos manje cu voleti sad kad imaju porzingisa.
January 26, 20169 yr mogu da budu problem, ne znam cemu potcenjivanje. kanada nema slabije igrace od italije i grcke, sa letoncima nikad nisam voleo da igramo, jos manje cu voleti sad kad imaju porzingisa. +1 ne znam kakva je situacija sa Davisom Bertansom ali ako i on bude spreman bice ih bas nezgodno cuvati. Ne volim da igramo protiv tih ekipa u kojoj svako moze da udje u seriju trojki
January 26, 20169 yr Nevaljaju Letonci, talijani, kanadjani, cesi (jer imaju ono grobarsko govno ), portorikanci su guzili i onu veliku yu na velikim takmicenjima. Sa hrvatima i turcima se nikad ne zna, a ostali svi znaju igrati. Bolje je da se odma odustane.