Musky Posted January 21, 2016 Share Posted January 21, 2016 ja se izvinjavam, ali neki ovo nikada nisu videli. Link to comment
Musky Posted January 21, 2016 Share Posted January 21, 2016 naravno i Robija u punom sjaju... (a prevodilac ubiva na mesto ) Link to comment
Nikodije Posted January 21, 2016 Share Posted January 21, 2016 Bice bas frka panika jednom kada Teo okaci o klin dres sa najdrazim grbom. Kad krenemo da se mucimo sa Jovicima, Penoima, Rebicima... ima da promenimo politiku o neangazovanju Amerikanaca. Link to comment
nemoderisani Posted January 22, 2016 Share Posted January 22, 2016 to je jednako bizarno kao moje lozenje na nikolica i bobana j. Pa imao sam neki trip da ne volim alfa igrače, kao volim više Rodmana od Jordana itd, a ložio sam se na kucanja i ovo je jedan od prvih derbija koje sam gledao uživo: Kako da se ne napržiš. Posle mi slomio srce što je otišao u FMP, čak nas je nakantao jednom u kupu na moje oči. Nikad neću zaboraviti kad je draftovan da je pisalo from FMP Železnik, teo sam da riknem što ne piše Zvezda. Da sam tad bar znao za fuziju. :) A Bolić je bio dobar igrač al mislim da mi se sviđalo što dere kolena. Bolje oni nego posle kod Sagadina što sam gotivio Jovana Koprivicu od naših. :D Link to comment
MiddleClass Posted January 22, 2016 Share Posted January 22, 2016 I ja sam volio Koprivicu. :D Link to comment
pbg12345 Posted January 22, 2016 Share Posted January 22, 2016 (edited) ja se izvinjavam, ali neki ovo nikada nisu videli. koliko mu je malo trebalo tu da se opasno sjebe naravno i Robija u punom sjaju... (a prevodilac ubiva na mesto ) zasto nam ovo radis? :( ja sam skroz zaboravio kako je radman leteo jos kao klinac Edited January 22, 2016 by pbg12345 Link to comment
pbg12345 Posted January 22, 2016 Share Posted January 22, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=CXb442Z6LYUI ja sam volio Koprivicu. :D :o Link to comment
Mauci Posted January 22, 2016 Share Posted January 22, 2016 I meni je Jovan Koprivica bio najomiljeniji igrac kod Sagadina Link to comment
Malvo Posted January 22, 2016 Share Posted January 22, 2016 Je l bese on ili burazer mu imao neku opasnu povredu bas posle zakucavanja? Link to comment
nemoderisani Posted January 22, 2016 Share Posted January 22, 2016 Daj recite mi vi što ste bili stariji, jel on bio dobar u nečem na ternu osim da zakuca i podigne se na obruč za fotoreportere sa onim čarapama do grla? Meni to bilo dosta. Link to comment
pbg12345 Posted January 22, 2016 Share Posted January 22, 2016 kecman, koprivica i ko je bio treci klinac u beopetrolu u polednjoj njihovoj prvoligaskoj sezoni kad su ispali na kraju? Link to comment
Joe D Posted January 22, 2016 Author Share Posted January 22, 2016 koji je imao 11 godina tad Link to comment
pbg12345 Posted January 22, 2016 Share Posted January 22, 2016 da, cabarkapa bi trebalo da je :) nesto mi se i aleksic vrzma po glavi, al on je dosta mladji od kecmana, valjda sto je igrao sa koprivicom posle u zvezdi Link to comment
Recommended Posts