January 19, 20169 yr Gde si to video? edit: da jbt, ovde citam sad . 26og jan je zdrebe Edited January 19, 20169 yr by goofs
January 19, 20169 yr Da bismo im posteno vratili za 2010 oni treba da budu bolji od nas a mi da ih tucemo na guzove, glumu i sudije. Nece se to dogoditi u skorije vreme.
January 19, 20169 yr Koliko puta treba da ih tucemo da bismo zakljucili da smo im vratili? :D nikad dovoljno
January 19, 20169 yr nikad dovoljno +1 Opet sam se iznervirao zbog te utakmice, nikada se neću pomiriti sa onim što se desilo.
January 19, 20169 yr ono nikada nece moci da se vrati jedino rat i genocid, samo to moze da nadoknadi.
January 19, 20169 yr ne seri sta serem, u mojoj dusi samo istrebljenje milion turaka i njihove nejaci moze da nadoknadi ono polufinale.
January 19, 20169 yr sta serem, u mojoj dusi samo istrebljenje milion turaka i njihove nejaci moze da nadoknadi ono polufinale. onda dobro, to je tvoj problem meni takva sala nije interesantna
January 19, 20169 yr onda dobro, to je tvoj problem meni takva sala nije interesantna izvini ako sam te povredio. eto, nadam se genocidu, ali da ti ne ucestvujes u istom.