Кристофер Лумумбо Posted December 26, 2015 Share Posted December 26, 2015 linkovao si ovaj topik Link to comment
April Posted December 26, 2015 Share Posted December 26, 2015 linkovao si ovaj topik Ispravio, hvala Link to comment
MiddleClass Posted January 12, 2016 Share Posted January 12, 2016 Kad ce se znati domacini i grupe ovih OI kvalifikacionih turnira? Link to comment
goofs Posted January 12, 2016 Share Posted January 12, 2016 Ja to pratim ovde, do pre pet dana je tu pisalo da ce 16og januara biti donesena odluka, sad pise 19ti. FIBA po obicaju dominira. Link to comment
1n54jd3r Posted January 12, 2016 Share Posted January 12, 2016 Ja to pratim ovde, do pre pet dana je tu pisalo da ce 16og januara biti donesena odluka, sad pise 19ti. FIBA po obicaju dominira. to je kao tender za prodaju Telekoma...ima prvi rok u kome svi posalju ponude pa im se onda da dodatni rok da poboljsaju iste :D Link to comment
goofs Posted January 14, 2016 Share Posted January 14, 2016 Tutosport B92 veli da smo dobili organizaciju, pošto Tutosport to nigde ne kaže. Link to comment
pbg12345 Posted January 14, 2016 Share Posted January 14, 2016 vazda pouzdani b92 :) nisam uopste siguran koliko ce nasim igracima pomoci eventualno igranje u areni. pre sam sklon misljenju da bih igranje kuci (a u izvesno, pozorisnoj atmosferi) moglo samo opteretiti Link to comment
Timmy Posted January 14, 2016 Share Posted January 14, 2016 Otkud ti to za pozorisnu atmosferu? Mislim da bi grmelo na kvalifikacionom turniru za OI... Naravno, bilo bi i fensi publike, ali ne sumnjam u solidno navijanje. Link to comment
Jimmy Kowalski Posted January 14, 2016 Share Posted January 14, 2016 Mnogo je vaznije s kim cemo igrati, nego gde cemo igrati.. Link to comment
pbg12345 Posted January 14, 2016 Share Posted January 14, 2016 (edited) Otkud ti to za pozorisnu atmosferu? Mislim da bi grmelo na kvalifikacionom turniru za OI... Naravno, bilo bi i fensi publike, ali ne sumnjam u solidno navijanje. zato sto po pravilu takve manifestacije sa tribina gledaju oni koji su tu da budu vidjeni ili da snimaju mobilnim, a ne onima kojima je kosarka u srcu a i sama arena nije nesto akusticna i uticaj publike je manji no u pioniru npr a ako budemo igrali kuci, ocekujem veci pritisak javnosti Mnogo je vaznije s kim cemo igrati, nego gde cemo igrati.. +1 Edited January 14, 2016 by pbg12345 Link to comment
goofs Posted January 14, 2016 Share Posted January 14, 2016 zato sto po pravilu takve manifestacije sa tribina gledaju oni koji su tu da budu vidjeni ili da snimaju mobilnim, a ne onima kojima je kosarka u srcu a i sama arena nije nesto akusticna i uticaj publike je manji no u pioniru npr a ako budemo igrali kuci, ocekujem veci pritisak javnosti Istina, ali pritiska ce biti i ovako i onako, a igraci su nekoliko puta napominjali da im publika dosta znaci, da su u Berlinu od gastosa dobijali konstantno vetar u ledja. Po meni - bitno je i ko ce igrati, i sa kim cemo igrati i gde, ali slazem se da je lokacija najmanje bitna ako prve dve stavke budu po nasoj volji. Ako ne, onda i publika moze dosta da znaci, da izvadi stvar. Link to comment
Ratamahatta Posted January 14, 2016 Share Posted January 14, 2016 Radonja za selektora! Link to comment
MiddleClass Posted January 14, 2016 Share Posted January 14, 2016 Ako ima imalo pameti u KSS! Link to comment
Cane Vukic Prebranac Posted January 14, 2016 Share Posted January 14, 2016 Ђорђевић узима Борка Радовића за асистента Link to comment
goofs Posted January 14, 2016 Share Posted January 14, 2016 Raduljica na poslednje dve EL utakmice ima 1 (jedan) skok Link to comment
Recommended Posts