Venom Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 Koliko se secam, tako je npr. bilo i '96 za Atlantu, samo sto tad nisu bili Spanci nego mi.
freakns Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 kako je ovo jako, FIBA prevazilazi sama sebe Zivot dajem da dobijemo Spaniju pre finala i da im pokvarimo unapred pripremljenu festu protiv Amerapre bih se kladio na Francuze za tako nesto... nas ce Spanci odrapiti sa 30ak razlike... ali ako ih iko izbaci pre finala to ce biti uspesno prvenstvo
Timmi Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 Koliko se secam, tako je npr. bilo i '96 za Atlantu, samo sto tad nisu bili Spanci nego mi.u atlanti su bile dvije grupe po 6.
freakns Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 Koliko se secam, tako je npr. bilo i '96 za Atlantu, samo sto tad nisu bili Spanci nego mi.dve grupe po 6 nakon kojih je islo standardno 1/4finale... mi i ameri smo bili nosioci, ali nije bilo iskljuceno da se sastanemo preko finala
ficfiric Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 Da, mogli smo se sastati i u cetvrtfinalu. Postojale su samo dve grupe
Giggsy Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 (edited) kako je ovo jako, FIBA prevazilazi sama sebe :Hail:nas ce Spanci odrapiti sa 30ak razlike...Ako se pojavimo u najjacem sastavu?Ih bre, bas si pesimista Edited February 2, 2014 by Giggsy
Joe D Posted February 2, 2014 Author Posted February 2, 2014 ako se pojavimo u najjacim sastavima, nasa prva petorka bi bila po kvalitetu malo ispod njihove druge. a van te petorkeniko ne bi prisao na kilometar spanskoj reprezentaciji.sa iskusnim selektorom, mozda bi tu i bilo materijala da se napravi neko iznenadjenje. ovako...
Fins fleet Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 Tacno. Imamo 4 igraca koji bi uopste usli u razmatranje za njihovu reprezentaciju.
Giggsy Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 (edited) Stream za zreb:https://www.youtube.com/fibaNa chatu, naravno, najvise Srba i Litvanaca :D Edited February 3, 2014 by Giggsy
freakns Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 ovi idioti sto rade grafiku ne znaju di da stave koju reprezentaciju
freakns Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 Spanija, Iran i Egipat... mogli bi ovde da upadnemo :D
ficfiric Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 ASpanija.........EgipatIranBFilipiniSenegal...Argentina......C......USAFinskaNovi Zeland...D...LitvanijaAngolaKoreja......Pola zreba gotovo, sad ide nas sesir
Recommended Posts