December 13, 20159 yr To bese ona sprdnja sa sudijama i kos iz outa... Ma to ima da vratimo, usred Turske, jos sladje da bude :-)
December 13, 20159 yr Da je samo to, Asikovo foliranje povrede oka kad je trebalo da sutira penale, i jos puno toga. Nije mi trebalo ovo podsecanje, pocinjem opet da se nerviram
December 14, 20159 yr Na stranu ta kradja na kraju. Polufinale je simultanku za Turke odigrao Tepic i to je presudilo. Tad se videlo da se bez sumnje radi o kurtonu od igraca kome je plafon ABA i neka sredina tabele Nemacke ili Kipra. Bar ga debeli brzo uvalio robiji a nije 10g pokusavao od njega da napravi igraca ko od starijeg bate Tripkovica.
December 21, 20159 yr U kurac, jutros citam vest, prvi info je bio 'iskrenuo skocni zglob'. Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2
December 21, 20159 yr A jebi ga. Napokon igra EL i to odlično i sad da završi sezonu. Bice valjda vremena da se oporavi i pripremi za OI.
December 21, 20159 yr Pre Jovic, nema Simke veze sa ovim poziciono. Ali nadam se da ce se Stef oporaviti na vreme.
December 21, 20159 yr @plavi, I to je tvoja reakcija na lom noge čoveka Edited December 21, 20159 yr by Timmy
December 21, 20159 yr Suzen spisak potencijalnih domacina kvalifikacionog turnira za OI: Srbija, Turska, Italija, Izrael, Češka i Filipini. Jbo majku ako mi ovo ne dobijemo. Ja ovo kad sam pisao prepisao sam sa nekog domaceg portala, ne secam se. Sad na wikiju stoji da je umesto Izraela kandidat Nemcka