pbg12345 Posted September 13, 2015 Posted September 13, 2015 dobro, mozda nije ta grupica grobara oko tebe, pa nisi najbolje cuo :) zvezdina publika ga jeste redovno "castila" uvredama
Jimmy Kowalski Posted September 13, 2015 Posted September 13, 2015 (edited) Posle uspešno obavljenog posla, naši reprezentativci su odlučili da se prošetaju Lilom. Kada je došlo vreme za povratak u hotel, Erceg, Kalinić i Raduljica su pozvali taksi. Oduševljeni taksista, poreklom Tunišanin, pozvao je naše momke u goste što su oni prihvatili i tako završili na kafi i kolačima. Edited September 13, 2015 by Jimmy Kowalski
Goranz Posted September 13, 2015 Posted September 13, 2015 Ko je napet, nek se relaksira na hepiju. Zeni se zmaj od sipova.
Valk Posted September 13, 2015 Posted September 13, 2015 Posle uspešno obavljenog posla, naši reprezentativci su odlučili da se prošetaju Lilom. Kada je došlo vreme za povratak u hotel, Erceg, Kalinić i Raduljica su pozvali taksi. Oduševljeni taksista, poreklom Tunišanin, pozvao je naše momke u goste što su oni prihvatili i tako završili na kafi i kolačima.[/size] kakva slika, genijalno!
Frank Pembleton Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 Kako je ovo dobro! poslato sa WC šolje by BVK
Ratamahatta Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 Jbt, pre neki dan sam razmisljao o tome, cim sam to napisao ovde, on ne prestaje da se kezi. Car!
Cane Vukic Prebranac Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 Učinak Nemanje Bjelice u dosadašnjem toku Evrobasketa - 31/42 (73.8%) za dva, 8/21 (38%) za tri poena, 7.1 skokova po meču.Miroslav Raduljica je na prva dva meča Evropskog prvenstva za dva poena šutirao 5/17 (29.4%). Na narednih pet utakmica 38/49 (77.6%).Zoran Erceg je u dosadašnjem toku Evrobasketa šutirao trojke 10/20, a na poslednja tri meča 7/11.Miloš Teodosić je najbolji asistent dosadašnjeg toka Evropskog prvenstva sa 8.3 asistencija po meču.
Musky Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 Teo plasira asistencije kao šurikene...najveći dripac na terenu.
Rumpelstiltskin Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 Odlicno je ovo sa produzecima. Ko pobedi na istim, gubi od Srbije sledecu tekmu. Italija, Litvanija, ESP/FRA
kralj Posted September 18, 2015 Posted September 18, 2015 (edited) Štimkili je potpuni car. Retko pozitivan lik Sent from my iPhone using Tapatalk Edited September 18, 2015 by kralj
Jimmy Kowalski Posted September 20, 2015 Posted September 20, 2015 Vise je za ovaj topic Na kraju dana, ispade da nam je los dan protiv litvanije napravio ozbiljnu razliku, ali nije tu nikakve slucajnosti bilo, neki problemi su samo sacekali da izadju na povrsinu. dobar pocetak prvenstva nam je omogucio da mozemo to da iznesemo do pred kraj prvenstva i na kraju smo ostvarili skroz dobar pristojan rezultat i treba cestitati strucnom stabu i igracima. drugi ulazak u polufinale na velikim takmicenjima u dve godine nije uopste za zanemarivanje i znaci da imamo ekipu koja je pri vrhu i da nismo slucajno tu. ono sto sam ja video kao razliku u odnosu na perfect storm od prosle godine je pre svega fizicko stanje teodosica i bogdanovica. prvi je od najspremnijeg igaca dosao do igraca koji je potpuno van forme, drugi nije mogao da pruzi ono sto ekipi treba od njega. tako smo mi prakticno bez dva najbolja sutera gurali prvenstvo. na kraju im se pridruzio i bjelica koji se prilicno izduvao i bio los u poslednje tri utakmice. drugo je dubina na centarskim pozicijama, ali to je milion puta apsolvirano kroz ove godine(i nema sanse da boban ne bi igrao i da ne bi pravio razliku, ali nema poente raspravljati oko toga). treci je saletovo ocigledno neiskustvo koje si nije dalo primetiti dok je sve islo kako treba, ali ocigledno da ima jos da uci da radi u stresnim situacijama. nepotrebno ubacivanje kalinica u kanal je nesto sto bi mu se moglo takodje zameriti, igrac tog karaktera mora da se istrpi jer ce dati najvise kad je najpotrebnije. sve u svemu, na dobrom smo putu i samo ne bi trebalo ocajavati sto nismo vec u riju. sa par izmena u igrackom kadru i sa nosiocima u boljoj formi, sa trenerom iskusnijim za jednu godinu i rad u evroligaskom klubu, mi cemo verovatno biti favoriti za plasman i nema potrebe da se brinemo. i jos jedna sporedna crtica, posto sam prosle godine jeo govna za jovica, sad moram da primetim koliko nam je ipak falilo njegovo prisustvo ovde. primio bih ga nazad u ekipu. Sve lepo objasnjeno..
Recommended Posts