Musky Posted September 10, 2015 Posted September 10, 2015 u čemu je fora sa tim donjim navodnicima ? malo šta mi smeta kod tuđih postova, ali ti navodnici mi strašno remete koncepciju i čitanje :( praštaj...numem gornje...i na poslu me šikaniraju zbog toga...il pomagaj.
kobni zelaya Posted September 10, 2015 Posted September 10, 2015 Naravno da ne. Ekran je samo na papiru Pa to - Vuk nam je pomogao da se ratosiljamo staroslovenskog kao nekog "zvaničnog" (čitaj "višeg") jezika, ali će birokratski mentoli učiniti sve da ga opet uvedu.
Кристофер Лумумбо Posted September 10, 2015 Posted September 10, 2015 Off screen je onda na nasem izasao iz ekrana
Weenie Pooh Posted September 10, 2015 Posted September 10, 2015 Šteta je što "pick" još niko nije adektvatno preveo, ja predlažem "šiljak" ("izbor" je prefiše konfuzno, pomešali bi ljudi sa pikom na draftu). Šiljak i rolnica, šiljak i popularna muzika, šiljak i bledilo...
Кристофер Лумумбо Posted September 10, 2015 Posted September 10, 2015 Siljak i poularna muzika teodosica i ercega. U stilu zane nimani je odradio ovo as galatasaraja
Weenie Pooh Posted September 10, 2015 Posted September 10, 2015 Ovi doduše upadljivo nisu izbledeli, ali šta sad.
theanswer Posted September 10, 2015 Posted September 10, 2015 Pa pick & fade, naravno. Mislim da prvi put čujem za ovo, rekao bih da je varijacija pik end popa
Goranz Posted September 10, 2015 Posted September 10, 2015 Fade je onaj četvrti koji se dematerijalizovao pa ovaj mora da čuva dvojicu.
Weenie Pooh Posted September 10, 2015 Posted September 10, 2015 (edited) Četvrti je Dwayne Fade. @answer: Ma ista stvar, samo neki komentatori različito zovu. Sad da li ima veze kad se izvlači unazad na trojku a kad u stranu za dvojku, nemam pojma. Edited September 10, 2015 by Weenie Pooh
Recommended Posts