September 7, 20159 yr Sala, komika, dobra atmosfera. Na snimku se vidi da je Bjelica pored njega i da se Raduljuca zajebava
September 7, 20159 yr Pa umesto što se zajeba treba malo da porazmisli zašto igra ko poor man's Dejan Musli
September 7, 20159 yr Nek se zajebava to mu je i posao. Kao i taj blok. I naravno ziceri. Jebace ga Sale ako te ne sredi :)
September 7, 20159 yr Ovaj dan danas ce im doci ko na more da su otisli. Strucni stab mislim da ne spava, samo vrti snimke i analizira. Poslozice se sve to.
September 7, 20159 yr Tako to radi Saša Đorđević. Pred finale '95. u Atini na KZŠ su ga pitali o slabim procentima za tri na nivou cele ekipe: 'Neko će to morati da plati...' 20 godina... :)
September 7, 20159 yr nadam se da će neko da prevesla grke u eliminacionim tekmama... ne vidim kojom bi taktikom igrali protiv njih. isto važi i za francuze i hrvate... Hrvati prejaki na svim pozicijama
September 7, 20159 yr Ali zivo me zanima koja je Saletova ideja sa Raduljicom i Kuzmicem u paketu u Panati...
September 8, 20159 yr Author Postoji ipak razlika u znacaju izmedju igraca koji sluzi da popuni broj na treningu i centarske linije. A ni dovodjenje Pavlovica mi se ne cini kao najsjajnija ideja.
September 8, 20159 yr Pavlovic je za instituciju ( pun intended ), od Kuzmica i Raduljice moze dosta da se dobije ako udju u ritam.