kobni zelaya Posted September 7, 2015 Posted September 7, 2015 Pa nije uopšte rekao to tako kako u tekstu piše, jedu govna malo novinari.
Lezilebovich Posted September 7, 2015 Posted September 7, 2015 Sala, komika, dobra atmosfera. Na snimku se vidi da je Bjelica pored njega i da se Raduljuca zajebava
goofs Posted September 7, 2015 Posted September 7, 2015 Pa umesto što se zajeba treba malo da porazmisli zašto igra ko poor man's Dejan Musli
Timmy Posted September 7, 2015 Posted September 7, 2015 Nek se zajebava to mu je i posao. Kao i taj blok. I naravno ziceri. Jebace ga Sale ako te ne sredi :)
Rumpelstiltskin Posted September 7, 2015 Posted September 7, 2015 Ovaj dan danas ce im doci ko na more da su otisli. Strucni stab mislim da ne spava, samo vrti snimke i analizira. Poslozice se sve to.
iDemo Posted September 7, 2015 Posted September 7, 2015 Tako to radi Saša Đorđević. Pred finale '95. u Atini na KZŠ su ga pitali o slabim procentima za tri na nivou cele ekipe: 'Neko će to morati da plati...' 20 godina... :)
Blud Posted September 7, 2015 Posted September 7, 2015 nadam se da će neko da prevesla grke u eliminacionim tekmama... ne vidim kojom bi taktikom igrali protiv njih. isto važi i za francuze i hrvate... Hrvati prejaki na svim pozicijama
Mil@n Posted September 7, 2015 Posted September 7, 2015 Zajebavao se Raduljica, iskulirajte. I glede njega, opušteno, gore ne može :)
ducca Posted September 7, 2015 Posted September 7, 2015 Ali zivo me zanima koja je Saletova ideja sa Raduljicom i Kuzmicem u paketu u Panati...
1n54jd3r Posted September 8, 2015 Posted September 8, 2015 ako Zeljko moze Radivojevica da svari, uspece i Sale ovu dvojicu
Joe D Posted September 8, 2015 Author Posted September 8, 2015 Postoji ipak razlika u znacaju izmedju igraca koji sluzi da popuni broj na treningu i centarske linije. A ni dovodjenje Pavlovica mi se ne cini kao najsjajnija ideja.
Blud Posted September 8, 2015 Posted September 8, 2015 Pavlovic je za instituciju ( pun intended ), od Kuzmica i Raduljice moze dosta da se dobije ako udju u ritam.
Recommended Posts