Rumpelstiltskin Posted September 6, 2015 Posted September 6, 2015 Brejk nije brejk ako se ne potvrdi. Bravo za ovu jebeno tesku tekmu i pobedu. Ispraznili se emotivno juce za sve pare. Ovo sa Braduljom pocinje da zabrinjava, nek proba malo vise sa Milutinovim, bem li ga. Bjelkenstein ubiva u psihu, klasican terror. Zanimljiva opska Sase Ozma: sut za 3p 4/30. Ne zabrinjavaju ovih 4, vec ovih 30, neprihvatljiva bezidejnost u napadu ...
Timmy Posted September 6, 2015 Posted September 6, 2015 Nemamo centra. To je sad definitivno. Ostali ce morati to da nadomeste. Mada uvek ostaje nada da ce Radule da poludi (ili bar da pocne da daje bar svaki drugi zicer).
Rumpelstiltskin Posted September 6, 2015 Posted September 6, 2015 Pogled trenera usmeren ka uspesnom egzekutoru "onoga sto je bilo nacrtano". Sjajno.
Timmy Posted September 6, 2015 Posted September 6, 2015 Sta je tacno rekao na onom TO pred poslednji napad? Cuo sam da je Bjelica trebalo da se otvori i primi loptu, ali nisam razumeo sta posle. A onaj kamerman debil je mogao da baci kadar na tablu na kojoj crta.Al on nesto odozdo hvata
J.R. Cash Posted September 6, 2015 Posted September 6, 2015 Pa valjda je nacrtao ovo sto je odigrano.
Rumpelstiltskin Posted September 6, 2015 Posted September 6, 2015 Nemamo centra. To je sad definitivno. Ostali ce morati to da nadomeste. Mada uvek ostaje nada da ce Radule da poludi (ili bar da pocne da daje bar svaki drugi zicer). Svi to cekamo, ali mislim da je neosnovana nada. A bez razigrane petice nema vrhunskih dometa ... Bas smo u bunaru.
Papovac Posted September 6, 2015 Posted September 6, 2015 Koj vam je? Rekao sale tačno ono što su odigrali-da bogdan i nedović pokušaju da odvuku bekove, da raduljica pravi blok a lopta za bjelicu
Rumpelstiltskin Posted September 6, 2015 Posted September 6, 2015 Dobili Špance i Nemce. Baš smo u bunaru :) Sto me jebes, znas sta sam teo reci
Blud Posted September 6, 2015 Posted September 6, 2015 Dobili Špance i Nemce. Baš smo u bunaru :) Jos par ovakvih bunara i eto nas kod skupstine :0.6:
Musky Posted September 7, 2015 Posted September 7, 2015 nadam se da će neko da prevesla grke u eliminacionim tekmama... ne vidim kojom bi taktikom igrali protiv njih. isto važi i za francuze i hrvate...
April Posted September 7, 2015 Posted September 7, 2015 Zanimljiva opska Sase Ozma: sut za 3p 4/30. Ne zabrinjavaju ovih 4, vec ovih 30, neprihvatljiva bezidejnost u napadu ... Tako to radi Saša Đorđević. Pred finale '95. u Atini na KZŠ su ga pitali o slabim procentima za tri na nivou cele ekipe: 'Neko će to morati da plati...'
Recommended Posts