theanswer Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 Nikad nismo imali 4 vrhunska igraca ni po tim snizenim standardima. Po stvarnim standardima nemamo nijednog. ne znam koji su to standardi, first ballot hall of fame?
Blud Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 Da preformulisem - top igraca u poredjenju sa prosecnim top igracima reprezentacija koje se bore za medalju ( Gasol i Novicki po strani, mada su matori i pitanje kolko im seva paja ). @ Milutinov Zivi za fajt al zato zavrsi tekme bez skoka. Realno su Stimac i on pokazali slican nivo kosarke, a to je skoro pa nista. Stimac, po meni, ima edge posto je duze s ekipom. Mogao je Nikolica malo jace da zagrize dok je imao minute , realno nije neka konkurencija.
kobni zelaya Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 Kuzmić je bio prilično dobar protiv Slovenije, koja je doduše veoma jadna pod košem.
goofs Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 -1. Milutinov živi za fajt...doduše ne ide mu baš isti od ruke,al ima želju... Štimara je smorio sa onim mahanjem peškirima, taj deo može i Simon da pokrije. Možda da, ali džaba mu to kad terena videti neće. A to mahanje peškirom loži ostale fajtere. Uglavnom, kao i u Dudinim reprezentacijama, psihologija je jako bitan faktor, ako smo naloženi i grizemo možemo se tući sa svakim, ako ne, džaba, previše je rupa u rosteru za vrhunski domet sa takvim pristupom.
Goranz Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 Imamo 12 menadžerskih igrača, što uopšte nije loše. Neki nemaju ni 2-3.
borris_ Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 Nema boljeg menadzera od zalizanog. Na toj poziciji je Srbija najjaca.
Moća Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 Imamo 12 menadžerskih igrača, što uopšte nije loše. Neki nemaju ni 2-3.Ko realno ovde fali od igraca? Tj. ko nije dobio poziv a zasluzio ga je.
cvrlle Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 Ko realno ovde fali od igraca? Tj. ko nije dobio poziv a zasluzio ga je. vrati konju glavu ali znamo kakva je situacija oko njega. ja sam nekako prizeljkivao i jokica al i to je no, no
Blud Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 Jbg Macvan bi bio treca 4ka pored Bjelice i Ercega, a pritom i Kalina obitava nekad na 4 mada kontam u ovom rosteru redje. Kao centar Macvan pitanje koliko donosi reprezentaciji u borbi protiv centara jacih ekipa. Plus umor plus je izgleda los za atmosferu. Jokica bi mnooogo radije video nego Stimca i Nikolicu.
Goranz Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 Ko realno ovde fali od igraca? Tj. ko nije dobio poziv a zasluzio ga je. Mislim da je to prilično jasno i da nema smisla da ponavljamo neka imena po n-ti put.
Moća Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 Za Jokica ima vremena a i bolje mu je da trenira u Denveru nego da trenira sa repkom. Za Macvana kao sto je vec receno nema smisla zvati ga da bude treca cetvorka.
Ryan Franco Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 Mislim da je to prilično jasno i da nema smisla da ponavljamo neka imena po n-ti put. +1 Lazić je počeo da štuca koliko smo ga prizivali ali šta je - tu je. Selektorova je poslednja.
cvrlle Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 tacno bre, brana pa ja sam njega potpuno smetnu s uma. kad moze simon zasto ne i on.
Recommended Posts