Blud Posted August 27, 2015 Posted August 27, 2015 Znam da je generalno neki stav da Jokic ima napumpanu statistiku kod zalizanog i da ima veliku slobodu i sta ti ja znam, ali ja jednostavno ne vidim Milutinova kao igraca koji bi tako odskakao kao Jokic, u bilo kom sistemu. Deluje kao bolja varijanta od Stimca i Milutinova, a o Kuzmicu ne znam sta da mislim.
theanswer Posted August 27, 2015 Posted August 27, 2015 Mislim da je sada Saletu najmutnija slika zbog Ercega, Milutinova i Štimca. Danguba očigledno zjani. Nema ništa mutno kod Ercega
Rumpelstiltskin Posted August 27, 2015 Posted August 27, 2015 Sa Milutinovim u igri veceras, za 10 min smo imali +17 dok sa Ercegom za isto vreme -9.
theanswer Posted August 27, 2015 Posted August 27, 2015 Naravno da je 5, hoću da kažem da dileme da li će Erceg ići nema jer je to manje više zatvoreno otpadanjem Mitrovića sa spiska. Neće sigurno Đorđević voditi Raduljicu, Kuzmića, Štimca i Milutinova sve na prvenstvo.
Rumpelstiltskin Posted August 27, 2015 Posted August 27, 2015 Naravno da je 5, hoću da kažem da dileme da li će Erceg ići nema jer je to manje više zatvoreno otpadanjem Mitrovića sa spiska. Neće sigurno Đorđević voditi Raduljicu, Kuzmića, Štimca i Milutinova sve na prvenstvo. Nisi me razumeo, nisam ih stavio obojicu u post zato sto konkurisu za isto mesto, vec cisto samo kao statisticki podatak.
Joe D Posted August 27, 2015 Author Posted August 27, 2015 generalno, visoki su do sada pokazali jedno nista na ovim pripremama. ne racunajuci bjelicu, koji je pa trenutno druga dimenzija u odnosu na ostatak ekipe.
Jimmy Kowalski Posted August 27, 2015 Posted August 27, 2015 Erceg je pokazao nista, ostali su pokazali nesto, odnosno ono sto se manje-vise i ocekuje od njih..
Joe D Posted August 27, 2015 Author Posted August 27, 2015 pa jebiga, ako se ocekuje od 4 centra da skupe 3 skoka za mec, onda su pokazali.
theanswer Posted August 27, 2015 Posted August 27, 2015 Nisi me razumeo, nisam ih stavio obojicu u post zato sto konkurisu za isto mesto, vec cisto samo kao statisticki podatak. Da, ali koji dokazuje da je Milutinov danas bio bolji od Ercega, pa šta kad je pozicija 4 rešena.
Rumpelstiltskin Posted August 27, 2015 Posted August 27, 2015 Ma leci ce sve ovo na svoje mesto. Mozda niste obratili paznju da kad su nam se Slovenci priblizavali, dodavanjem gasa smo se momentalno odlepljivali na bar +10. kao da smo igrali onoliko koliko nam treba da pobedimo, bez neke prevelike tenzije.
Rumpelstiltskin Posted August 27, 2015 Posted August 27, 2015 Da, ali koji dokazuje da je Milutinov danas bio bolji od Ercega, pa šta kad je pozicija 4 rešena. To dokazuje da je tim bio ucinkovitiji kad je i Milutinov bio na terenu, ali to je samo jedan od iljadu faktora. Ok, resena je pozicija 4. Ocekujem da ce Erceg odigrati svoju rolu zbog koje je pozvan u repku.
Recommended Posts