Joe D Posted August 22, 2015 Author Posted August 22, 2015 prenosi izraelska televizija, ali ne nalazim stream
Joe D Posted August 22, 2015 Author Posted August 22, 2015 http://www.mehap.net/2015/08/Israel-Against-Serbia-Live-View.html
Musky Posted August 22, 2015 Posted August 22, 2015 (edited) Ide Simke, ne pravi pitanje. Radulja potpuno korektno za sada. Trenutno petorka Teo, Marković, Kuzma, Simke i Bjela... Simke objašnjava ulaze. :ziga: a i koja trojka pretekne. Edited August 22, 2015 by Musky
Blud Posted August 22, 2015 Posted August 22, 2015 Simonovic jako inteligentno zna koliko moze i to i radi, postaje jako jako zahvalan igrac i tesko ce bilo ko od pominjanih da ga izbaci, ni DM ni Danga.
Musky Posted August 22, 2015 Posted August 22, 2015 Nedović potroši čitava 4 koraka da prenese loptu...cima ko remorker u kontri.
Have_Fun Posted August 22, 2015 Posted August 22, 2015 (edited) kako da ugasim chat na ovom streamu, secka mi i nervira me :@nigde ne vidim Xedit: nasao sam, ispretiskao sam sve sto sam video da moze da se klikne.. posle otvorenih 10 linkova, nabo sam i gde se iskljucuje Edited August 22, 2015 by Have_Fun
steins Posted August 22, 2015 Posted August 22, 2015 kako da ugasim chat na ovom streamu, secka mi i nervira me :@ nigde ne vidim X edit: nasao sam, ispretiskao sam sve sto sam video da moze da se klikne.. posle otvorenih 10 linkova, nabo sam i gde se iskljucuje gde?
Musky Posted August 22, 2015 Posted August 22, 2015 kako će ovaj skakutavi Doson da fasuje stativu do kraja tekme....nije svesan.
Have_Fun Posted August 22, 2015 Posted August 22, 2015 (edited) skroz gore iznad chatapa ovo prvo sto je zacrnjeno u ovom postu.. imas 4 ovakva polja, poslednje nije htelo da se okipra, al izgleda kao da pise OX`Xuglavnom, ovo prvo klikni :D ערוצים פופולריים לוח שידורים תוצאותe do mojega.. nije izasla slika kao sto je prvo bilo ispalo, kad sam kliknuo na post, ono mi izmenilo sve.. a sad me jebe i sa ovim plavim podvucenim slovima (editovah ih)uglavnom, skroz iznad chata pa ovo prvo תוצאות Edited August 22, 2015 by Have_Fun
steins Posted August 22, 2015 Posted August 22, 2015 skroz gore iznad chata pa ovo prvo sto je zacrnjeno u ovom postu.. imas 4 ovakva polja, poslednje nije htelo da se okipra, al izgleda kao da pise OX`X uglavnom, ovo prvo klikni :D ערוצים פופולריים לוח שידורים תוצאות e do mojega.. nije izasla slika kao sto je prvo bilo ispalo, kad sam kliknuo na post, ono mi izmenilo sve.. a sad me jebe i sa ovim plavim podvucenim slovima (editovah ih) uglavnom, skroz iznad chata pa ovo prvo תוצאות i dalje mi secka, samo sad nemam chat. Tj ima ga, ali se ne vidi......:(
Recommended Posts