Mil@n Posted August 17, 2015 Posted August 17, 2015 Mislim da je jedini igrač za koga mogu da stavim ruku da će da otpadne Kešelj. 99% on. Gledao sam ga malo na zagrevanju sada sa Francuzima, čovek deluje kao da je izgubio dosta na brzini i fizikalijama.
Joe D Posted August 17, 2015 Author Posted August 17, 2015 Keselj, Mitrovic, Milosavljevic, Kuzmic. Prva dvojica su najslabiji, treci ocigledno nije fizicki spreman, Kuzmic je jos uvek misterija i mislim da ce Stimcevo mahanje peskirom dobiti prednost.
Zli Gli Posted August 17, 2015 Posted August 17, 2015 Keselj je u Megi pokazao 1 zavidan nivo kurcobolje i generalno deluje kao da ga boli patka da zivi a ne da igra ozbiljnu kosarku. Steta, mogao je biti zajeban igrac.
Goranz Posted August 17, 2015 Posted August 17, 2015 Teodosić, Bjelica, Kalinić i Raduljica. Naigrali su se u reprezentaciji, vreme je da se sklone i dozvole i drugim igračima da dobiju dobre ugovore.
Blud Posted August 17, 2015 Posted August 17, 2015 Zabo je i Sale dobar ugovor, dosta je i njega. Vreme je za mlade nade...
pbg12345 Posted August 18, 2015 Posted August 18, 2015 nemoj da ste neozbiljni. jedino ispravno resenje je bajic. sve ostalo bi bile menadzerske mutljavine
Have_Fun Posted August 18, 2015 Posted August 18, 2015 Grba?Ne znam...Ja sam vam nasao jedno resenje, za to drugo se malo sami pomucite, dosta od mene
Goranz Posted August 18, 2015 Posted August 18, 2015 Anđus. Ili je bolje da on bude selektor. "Alo, magarče, slušaj šta ti pričam. Alo bre, Teodosiću: ti u životu ništa nisi napravio a ja poznajem Miška taksistu. Sine, nemoj da moram da te bijem dok te Jakovljević i Grbović drže."
Blud Posted August 18, 2015 Posted August 18, 2015 Zali boze Tegeltiju sklanjati sa terena i svlacionica, on je ko rodjen za vodonosu/ekonoma.
goofs Posted August 19, 2015 Posted August 19, 2015 Zamišljam Tegija kako zove tajmaut "Ljudi! Alo, ljudi! Jeste pojeli jutros Milica paštetu??? Jeste?? Pa šta je onda problem! ... Igramo napad protiv gljivica, u odbrani samo čvrsto dole i biće dobro ... ajmo pomažebog na 1-2-3"
ducca Posted August 19, 2015 Posted August 19, 2015 Pre nego sto tema ode na SZD : "Milosavljević odlično trenira i još bolje se oseća. Neću da pričam šta sve radi, ali povrede kao da nikad nije ni bilo", rekao je za "Sport" Jovica Antonić, prvi selektorov asistent.
Recommended Posts