goofs Posted August 16, 2015 Posted August 16, 2015 DMB pauzira i ovu. Morace opasno da pokida treninge do kraja da bi se uvukao u 12.
kobni zelaya Posted August 16, 2015 Posted August 16, 2015 Pa, za vreme intoniranja himne nije odskočio....
Musky Posted August 16, 2015 Posted August 16, 2015 (edited) Teo se malo zaneo u nekom objašnjavanju... Edited August 16, 2015 by Musky
pacey defender Posted August 16, 2015 Posted August 16, 2015 Na šta liče Erceg i Nedović? Oni su nam 6. i 7. igrači na prvenstvu po minutaži (eventualno Marković).
Timmy Posted August 16, 2015 Posted August 16, 2015 Cale mi rece da je neki dan cuo Djordjevica da kaze da mu Dragan mnogo znaci i da ce ga cekati do poslednjeg dana ako treba. Fali takav igrac
hooyadahoo Posted August 16, 2015 Posted August 16, 2015 Na šta liče Erceg i Nedović? Oni su nam 6. i 7. igrači na prvenstvu po minutaži (eventualno Marković). nema teorije da ova dvojica dobiju vise minuta od markovica, pogotovo s obzirom na cinjenicu da jovic ne igra.
Cane Vukic Prebranac Posted August 16, 2015 Posted August 16, 2015 rusima bolje da je ostala zabrana +1
SleeperSleep Posted August 16, 2015 Posted August 16, 2015 moze ukratko kako su igrali nasi? gledao sam u16 finale...
harper lee Posted August 16, 2015 Posted August 16, 2015 moze ukratko kako su igrali nasi? gledao sam u16 finale... Losi Rusi, nisi imao sta da vidis. Rezultatski je izgledalo kao da smo igrali kao zmajevi ali tesko je bilo sta reci jer ovi glavni igraci Rusa nisu ni hteli da igraju drugo poluvreme, a drugopozivci su hteli ali nisu mogli, pa smo na kraju davali koseve kako god nam je palo na pamet. Od nasih glavnih igraca Bjelica i Bogdan ne znam da li su po dva puta sutnuli na kos, Teo izresetao u prvoj cetvrtini pa posle nije vise ni pokusavao, Kalinic se ispromasivao i tako. Deluje sve to dobro, utegnuto i brzo ali Rusi definitivno nisu neki reper, oni ako izadju iz grupe na EP da pevaju od srece.
Joe D Posted August 16, 2015 Author Posted August 16, 2015 Sa kim igramo na sledecem turniru? Znajuci da su nam posledenje dve utakmice protiv otuznih Slovenaca, prilicno neipresivne protivnike smo birali za pripreme.
Recommended Posts