Ivo Petović Posted August 13, 2015 Posted August 13, 2015 (edited) Imao je par kucanja uz čeonu liniju - to mu je omiljeni potez. Mislim da će Simon ići u 12. Edited August 13, 2015 by Ivo Petović
ducca Posted August 13, 2015 Posted August 13, 2015 Izvesno. Ne kapiram zasto neko od ovih trojice u civilu nije bio u 12 ako vec Teo nije bio predvidjen da igra? Je l vuku i oni neke povrede ili je iskljucivo rotacija u pitanju?
SleeperSleep Posted August 13, 2015 Posted August 13, 2015 ovo sinoc uopste nije bilo lose, imajuci u vidu sastav i fazu priprema. imacemo problema sa raduljicom - meni se mnogo vise svidelo kako smo izgledali kad je milutinov bio na parketu, pogotovo u odbrani. bjelica je svetska klasa. on definitivno ima sta da pokaze i u nba. inace, po individiualnom kvalitetu smo realno iza spanaca, francuza i grka, i to poprilicno. bilo koja medalja je fenomenalan rezultat.
Musky Posted August 13, 2015 Posted August 13, 2015 Tranzicija iz agilne odbrane u kontru nakon ukradene lopte, je bila skoro besprekorna i bez Tea. Nedović je u svim situacijama dobio takvu loptu, povukao eksplozivno i par asistencija su bile vrhunske, Plus kada su mu pokrili saigrače, rešavao je sam kontru...jer je u takoj mogućnosti. Skok u napadu je i sa mamurnim francuzima bio nesihronizovan i tanak. Simke odličan za šut ili prodor sa strane. Lako se iskradao na tu sejf poziciju i tražio je loptu više puta ,,prazan,,. Primetio je da ne brane jako njegov ulaz jer ide na babaroge ispod reketa, ali Simke ne pravi pitanje. Bogdanović se kreće sa loptom ko gospodin čoek. Kalini treba veća minutaža da uđe u prepoznatljiv mod. I sa ovako jakom rotacijom nismo imali veće padove u igri. Domaćinski odrađeno...drago mi je da je Sale prilično zadovoljan.
Calavera Posted August 15, 2015 Posted August 15, 2015 (edited) Danguba dobija minute na dvojci i kad je Erceg spreman, meni ovo izgleda kao da Dragan nece biti u stanju da igra. Edited August 15, 2015 by Calavera
kobni zelaya Posted August 15, 2015 Posted August 15, 2015 (edited) Ali ne igra ni Bogdan danas, tako da je i to razlog. edit- Raduljica :) Edited August 15, 2015 by kobni zelaya
nemoderisani Posted August 15, 2015 Posted August 15, 2015 kuzmić frka panika kad ima loptu Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
kobni zelaya Posted August 15, 2015 Posted August 15, 2015 Tačno, mada je u odbrani svaka njegova. Izgleda da će Šime na EP samo ako se neko od drugih centara povredi.
Кристофер Лумумбо Posted August 15, 2015 Posted August 15, 2015 srbija, rusija, kina, venecuela...jel nas el prezidente birao protivnike?!
ducca Posted August 15, 2015 Posted August 15, 2015 (edited) Kakva je sad povreda Milosavljevica u pitanju? @Zelaya - Slovenija 2 puta, nisam siguran mozda jos neko pride. Edited August 15, 2015 by ducca
Кристофер Лумумбо Posted August 15, 2015 Posted August 15, 2015 (edited) posle ovoga se putuje u izrael @ducca butni misic Edited August 15, 2015 by Кристофер Лумумбо
Recommended Posts