levi Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 Reprezentacija nije Partizan i Mega, a Đorđević nije Obradović, videlo se i u igračkim danima ko je trener na terenu. I nije Đorđević juče završio karijeru, imao je priliku da se dokaže u solidnim klubovima
Giggsy Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 Rece Djilas kod Tegija da je ostalo samo da se dogovore sa Saletom oko plate
goofs Posted December 25, 2013 Posted December 25, 2013 Kaze da bi rado uz'o Kajl Hajnsa u reprezentaciju, ali da nije za te akcije naturalizovanja igraca.
Joe D Posted December 25, 2013 Author Posted December 25, 2013 sta ce mu pored 1 startnog centra milvoki baksa
kim_philby Posted December 25, 2013 Posted December 25, 2013 sta je sa onom pricom da ce se zoc nekako ukljucuti u rad repke?Sent from Bender's iPad using Tapatalk
goofs Posted December 25, 2013 Posted December 25, 2013 "Sa Dejanom Bodirogom sam razgovarao o formiranju tela nalik stručnom savetu, koji bi pomagao celoj našoj košarci. On ne bi bio brojan, maksimalno pet članova: Žeravica, Maljković, Ivković, Pešić I Obradović. Sa svima smo razgovarali I svi su spremni da pomognu. Nameravam da obavim što više razgovora sa igračima i našim trenerima. Spreman sam da stavim svoje lik i delo u službu reprezentacije. Moj mali lični cilj je da pobedimo reprezentaciju Španije. Drugi najveći cilj je praćenje igrača, njihove forme, građenje odnosa“, rekao je Đorđević.
Jimmy Kowalski Posted December 25, 2013 Posted December 25, 2013 Veceras u bozicnom izdanju Zone bice gost Sale..
DarkAttraktor Posted December 25, 2013 Posted December 25, 2013 uzasno mi je zao sto nije preuzeo nas najbolji trener bez posla - Dusko Ivanovic, al sta sad. puno srece Sale nacionaleu.
Peter Fan Posted December 25, 2013 Posted December 25, 2013 uzasno mi je zao sto nije preuzeo nas najbolji trener bez posla - Dusko Ivanovic, al sta sad. puno srece Sale nacionaleu.Nije li on Crnogorac?
levi Posted December 25, 2013 Posted December 25, 2013 (edited) Vrlo neodgovorno od strane AleksandraAko su već svi ostali poludeli, morao je on da bude dovoljno priseban i samokritičan i da se zahvali na ponudiOd prethodnog selektora neka nauči samo napušavanje Tegeltije i već je dovoljno uradio Edited December 25, 2013 by muslin
Recommended Posts