pbg12345 Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 Zanimljivo da je Nedović bio najefikasniji (makar u friendly vs Mađari), pisalo se ovde o njemu u par navrata kao da je ne znam kakav raspad od igrača. Edit: Mislim da rekoš u utorak info. hvala a to koliko je nedovic dao poena protiv madjara ama bas nista ne govori o njegovom kvalitetu :)
Calavera Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 Ima neko onaj plan priprema sto se kacio par desetina stranica ranije?
pbg12345 Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 (edited) uzasno se potcenjuje bobi. generalno, a i na forumu. ne mislim da nam je on kljucni igrac, to su po meni redom: teo, bjelica, prazno mesto pa onda ostali. ali u situaciji kad nam je prvi centar raduljica koji ove sezone ima dvocifren broj minuta na parketu i to u kini, olako se odricati marjanovica je bas preterivanje Edited August 3, 2015 by pbg12345
theanswer Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 ko se olako odriče marjanovića? jel ima negde ta utakmica da se pogleda? gde je tegi?
pbg12345 Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 ko se olako odriče marjanovića? jel ima negde ta utakmica da se pogleda? gde je tegi? takav sam utisak stekao kod dobrog dela foruma i javnosti, nemam vremena da trazim konkretne postove tegija ce neko prebiti jednog dana
MiddleClass Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 Ti si stekao takav utisak. Grobari su stekli utisak da mi prozivamo Saleta jer je grobar. Forum je posao nepovratno u Lipovija.
Giggsy Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 Ima neko onaj plan priprema sto se kacio par desetina stranica ranije? https://pbs.twimg.com/media/CF7MRnvWYAAZUID.jpg:large
theanswer Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 Otkazana je druga utakmica sa Mađarima jer Teo, Milosavljević, Erceg i Bjelica i dalje nisu spremni a ne žele da opterete ostale sa 2 utakmice u 24h
pbg12345 Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 ma vazi da je to razlog. krije sale nedovica od konkurencije, na drugoj bi madjarima utrpao najmanje 20
Recommended Posts