ducca Posted July 18, 2015 Posted July 18, 2015 Tesko bi se Jovic izborio u 12, i pored proslogodisnjih zasluga. Ta ledja ga malo duze jebu, moze biti problem sledece sezone...
theanswer Posted July 18, 2015 Posted July 18, 2015 (edited) Sve je pod kontrolom. Ne znam sta je Djordjevic video u Potu ali mu verujem vise nego Joe-u Edited July 18, 2015 by theanswer
Кристофер Лумумбо Posted July 18, 2015 Posted July 18, 2015 Pa mozda bi bio radicevic na pripremama ali decku je ispod casti izgleda da igra za uni repku.
Joe D Posted July 18, 2015 Author Posted July 18, 2015 Pa mozda bi bio radicevic na pripremama ali decku je ispod casti izgleda da igra za uni repku. Ne verujem, ove bekove je Djordjevic planirao. Da je trebalo popuniti prvim sledecim, verovatno bi pozvao Micica naknadno na pripreme.
Fins fleet Posted July 18, 2015 Posted July 18, 2015 Tek sam sad skontao da cu biti u Berlinu kada budemo igrali sa Spanijom i Nemackom. Mogu li i dalje da se nadju one karte od 20-30 jevreja? Nesto malo gledao po sajtu, redirektuju na eventim.de ali tamo nema nista vise u ponudi Isto pitanje, kad si napisao sad sam skontao da cu i ja verovatno biti u dovoljnoj blizini Berlina za Spance. A sto je najbolje, izgleda da cu moci i za Lille naredni vikend na grupnu fazu. :D
kobni zelaya Posted July 18, 2015 Posted July 18, 2015 (edited) Pa mozda bi bio radicevic na pripremama ali decku je ispod casti izgleda da igra za uni repku. Šta je bilo sa Miljenovićem? Znam da je prvo bio na spisku za univerzijadu, ali nije igrao - otkazao ili neka povreda? Edited July 18, 2015 by kobni zelaya
Recommended Posts