July 2, 20159 yr jbt mi smo 3 puta vise trojki pogodili od njih i opet je rezultat bio skoro pa egal..tehnicke itd...bas smo lose odigrali
July 2, 20159 yr Najjadniji deo cele te bora stankovic price je i sto smo i njih dobili dva puta na prvenstvu, sto nas nisu dobili do sidneja i sto smo bili duplo bolja ekipa. Jebote imali su tri i po igraca i nisu mogli da podnesu sto im je oteto zlato. Bednici. Edit: A da, radovic je stvarno razbio u komentaru. Edited July 2, 20159 yr by Venom
July 2, 20159 yr Imali su duplo slabiju klupu, Sabonis nije imao šanse da odigra celu tekmu, a svemirac Marčulionis u zadnja tri minuta više nije imao ni snage, ni preciznosti. Drugu taktiku i nisu mogli da primene i Duda je to iskoristio do maksimuma. Da su igrali ,,na loptu,, drugo poluvreme bi igrala druga postava. Rezultat... samo Sale im je dao 9 trojki. U zadnja tri minuta kada su probali da udvajaju Saleta, demonstrirao im je kako se koristi predispozicija najnižeg igrača na terenu u čuvanju lopte. Mislim da bi ih dobili tri tekme u tri dana...jer kod nas Divac, Paspalj, Rebrača, Savić i Obradović zajedno nisu dali 25 poena.
July 2, 20159 yr Upravo pogledah ovu svečanu akademiju i nije mi jasno zašto Lončar sjedi u trećem redu i zašto ga uopšte nisu ni pomenuli???
July 2, 20159 yr Fakat nije tad bio u 12. A ja sam nešto u glavi povezao da je on bio redovan od 95-te.
July 2, 20159 yr Od '96 je Loncar deo ekipe..Najzapamceniji po pijanom pevanju u busu nakon finala '98
July 3, 20159 yr http://www.kosarka24.com/vesti/reprezentacije/18934-dilas-otkrio-dordevic-ostaje-selektor
July 3, 20159 yr Od '96 je Loncar deo ekipe..Najzapamceniji po pijanom pevanju u busu nakon finala '98 Meni je ponajvise ostao u secanju kada je igrao pleja protiv Francuza u mecu za bronzu na EP, kada su se naredjale povrede na kecu, pa su on i bodiroga prenosili loptu na uzasan presing Francuza. Gubili smo nekih 10+ razlike i na kraju osvojili medalju, bilo bas do jaja :0.6: