darkonet Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 jbt mi smo 3 puta vise trojki pogodili od njih i opet je rezultat bio skoro pa egal..tehnicke itd...bas smo lose odigrali
Venom Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 (edited) Najjadniji deo cele te bora stankovic price je i sto smo i njih dobili dva puta na prvenstvu, sto nas nisu dobili do sidneja i sto smo bili duplo bolja ekipa. Jebote imali su tri i po igraca i nisu mogli da podnesu sto im je oteto zlato. Bednici. Edit: A da, radovic je stvarno razbio u komentaru. Edited July 2, 2015 by Venom
ljakse Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 ljakse humor. baš nešto gledam, i ne mogu da pronađem deo gde sam ti se obratio
Musky Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 Imali su duplo slabiju klupu, Sabonis nije imao šanse da odigra celu tekmu, a svemirac Marčulionis u zadnja tri minuta više nije imao ni snage, ni preciznosti. Drugu taktiku i nisu mogli da primene i Duda je to iskoristio do maksimuma. Da su igrali ,,na loptu,, drugo poluvreme bi igrala druga postava. Rezultat... samo Sale im je dao 9 trojki. U zadnja tri minuta kada su probali da udvajaju Saleta, demonstrirao im je kako se koristi predispozicija najnižeg igrača na terenu u čuvanju lopte. Mislim da bi ih dobili tri tekme u tri dana...jer kod nas Divac, Paspalj, Rebrača, Savić i Obradović zajedno nisu dali 25 poena.
colonelo Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 Upravo pogledah ovu svečanu akademiju i nije mi jasno zašto Lončar sjedi u trećem redu i zašto ga uopšte nisu ni pomenuli???
colonelo Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 Fakat nije tad bio u 12. A ja sam nešto u glavi povezao da je on bio redovan od 95-te.
SNARC Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 Od '96 je Loncar deo ekipe..Najzapamceniji po pijanom pevanju u busu nakon finala '98
Jimmy Kowalski Posted July 3, 2015 Posted July 3, 2015 http://www.kosarka24.com/vesti/reprezentacije/18934-dilas-otkrio-dordevic-ostaje-selektor
Blud Posted July 3, 2015 Posted July 3, 2015 Od '96 je Loncar deo ekipe..Najzapamceniji po pijanom pevanju u busu nakon finala '98 Meni je ponajvise ostao u secanju kada je igrao pleja protiv Francuza u mecu za bronzu na EP, kada su se naredjale povrede na kecu, pa su on i bodiroga prenosili loptu na uzasan presing Francuza. Gubili smo nekih 10+ razlike i na kraju osvojili medalju, bilo bas do jaja :0.6:
kobni zelaya Posted July 3, 2015 Posted July 3, 2015 Jel' to što će Kuzmić da igra letnju ligu znači da je out iz repke?
Recommended Posts