June 30, 20159 yr Ma uzas. Jos vidim i da su jedan od oficijalnih partnera Eurobasketa. Steta sto ne otvore radno mesto dizajnera u firmi...
June 30, 20159 yr taj peak ima jedan templejt i fura ga sto godina. nasa reprezentacija otkad je sa njima ima jedan te isti dres, jedino sto su sad ubacili crveni umjesto plavog. bijeli sa proslog svjetskog je cini mi se ist isti onakav u kakvom smo igrali i 4 godine ranije. Jednom su čini mi se promenili, ove trenutne nosimo od 2011. Meni nekako ne smeta što su isti. Ovi sa slike od prošle strane su ok ali su težak rip off najkovih dresova.
July 1, 20159 yr ako se Danilović ne rasani....duvamo prvo poluvreme, garanc. Edited July 1, 20159 yr by Musky
July 1, 20159 yr ovo zakucavanje predraga sase preko sabonisa je zaista legendarno. rebraca pre hemije smesan skroz. ^_^
July 1, 20159 yr Da je Sabonis živ i zdrav...ali ovakvo kerebečenje u finalu i jeste za tehničku. ...u međuvremenu Sale daje sedmu trojku...ko dobar dan. Edited July 1, 20159 yr by Musky
July 1, 20159 yr 72-68 za nas i trojka AĐ ???? Poslato sa WC šolje by BVK Edited July 1, 20159 yr by Frank Pembleton
July 1, 20159 yr Uhvatila sam sebe da strepim za rezultat i da navijam, kao da se sad igra. Kreten :)