kralj Posted June 25, 2015 Posted June 25, 2015 Meni se čini da se i Nedovićev fizički dar precenjuje. On je prilično brz i skočan, ali u odbrani jedva da je u stanju nogama da isprati bekove poput Filipa Čovića. Kod Jokića, izgleda da je najveći problem njegova ambicioznost i voljni momenat (pre svega na treningu). On ništa fizički ne napreduje već dve godine, a trener mu je neko ko je na konto fizike napravio karijeru.
Scouser Posted June 25, 2015 Posted June 25, 2015 Nedovicev problem je sustinsko neshvatanje 5 na 5 kosarke i attention span od pola zlatne ribice. Uvek se setim Edina kad kaže da Nedović nije mogao da zapamti dve akcije u GSW....
theanswer Posted June 25, 2015 Posted June 25, 2015 Uvek se setim Edina kad kaže da Nedović nije mogao da zapamti dve akcije u GSW.... Kad je to rekao? Pošto mu je bio gost bar 2,3 puta kod njega u emisijama.
Scouser Posted June 25, 2015 Posted June 25, 2015 Pa nije rekao u emisijama, nije lud, još pred njim haha... to datira još od perioda dok je trener bio Jackson
theanswer Posted June 25, 2015 Posted June 25, 2015 Nisam ni mislio da je rekao pred njim. Nego mi čudno da bi tako nešto rekao a čini se da imaju dobar odnos.
Kanzas siti zez Posted June 25, 2015 Posted June 25, 2015 Meni je prva asocijacija na Nedovica ona Dudina poslednja konferencija kada je Duda nahvalio Nedoviceve ljudske kvalitete a onda rekao nesto slicno sto i Joe D samo u uvijenijem obliku "ja mu pricam sta treba da radi, kako da reaguje na odredjene odbrane a on nista od toga ne kapira". To mi je najbolja konferencija koju sam gledao sto se tice analize igraca
Scouser Posted June 25, 2015 Posted June 25, 2015 Nisam ni mislio da je rekao pred njim. Nego mi čudno da bi tako nešto rekao a čini se da imaju dobar odnos. Imaju super odnos, zato i nije javno širio priču o tome. Ali prosto to je bilo činjenično stanje bez obzira na sve, i to mu je (edinu) rečeno kao razlog što je ovaj poslat svojevremeno u razvojnu bez neke velike šanse da se iz nje vrati, Mark se smorio na treninzima s njim :)
Scouser Posted June 25, 2015 Posted June 25, 2015 ne dam se :) Od ovih koji su ostali na spisku očekujem da se zahvali Kešelju i Dangubi sigurno i naravno dvojici od trojke Milutinov-Štimara-Kuzmić, mada će pre svega sve zavisiti od zdravlja...
Kanzas siti zez Posted June 25, 2015 Posted June 25, 2015 skraceno i kod njih 16. strasan tim! Igrace bolesnu odbranu.
Кристофер Лумумбо Posted June 25, 2015 Posted June 25, 2015 precenjen tim, lideri im starci, batum uzasan celu sezonui i generalno nema pojma.
freakns Posted June 25, 2015 Posted June 25, 2015 Pietrus je neunistiv. on im dodje ko nekada Pera Bozic kod nas :D ako budu zdravi, prvi favoriti prvenstva, lagano...
Kanzas siti zez Posted June 25, 2015 Posted June 25, 2015 Postoji li bilo kakav spisak Grcke? Oni ako dodju kompletni u top3 favorita su. Mogla bi upravatm da otvori temu o stranim repkama ili o EP da ne pisemo sve ovde.
yolo Posted June 25, 2015 Posted June 25, 2015 batum uzasan celu sezonui i generalno nema pojma. secam se tog generalnog nemanja pojma u 4/4 u polufinalu protiv nas, stajao mi nitroglicerin pored daljinskog
Recommended Posts