June 4, 20159 yr dajte neki neki road to topic. dje je ex oxy kad je najpotrebnie? Edited June 4, 20159 yr by Timmi
June 5, 20159 yr Ja sam zaboravio koga sam imao na avataru prosle godine, da znam da ne menjam :( Imao si Bogdana
June 17, 20159 yr Pau potvrdio da ce igrati, a kazu i da su i Mirotic i Ibaka stavili svoje usluge na raspolaganje Zalizanome, pitanje je sada koga ce odabrati.
June 17, 20159 yr Pau potvrdio da ce igrati, a kazu i da su i Mirotic i Ibaka stavili svoje usluge na raspolaganje Zalizanome, pitanje je sada koga ce odabrati. Nije ni Saletu lako ali ovi će morati da se zumaju. Edited June 17, 20159 yr by Musky
June 24, 20159 yr Selektor košarkaške reprezentacije Srbije skratio je spisak putnika za Evropsko prvenstvo, a na njemu nema najboljeg igrača Partizana Milana Mačvana i centra Mega Leksa Nikole Jokića. Ne svidja mi se kuda ovo ide :(
June 24, 20159 yr i jos cetvoicu da ne bude da je samo njih http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2015&mm=06&dd=24&nav_id=1007943 ocekivao sam da ne racuna na macvana. ne bih se iznenadio da ovo s jokicem ima veze s miskom i nba.
June 24, 20159 yr Ajd razumem fetis sa Raduljicom ali u kom svetu su Luka i Milutinov ispred Macvana. Covek je odigrao odlicnu sezonu, od Luke pravi magarca, slicno bi bilo i sa Milutinovim.