Jump to content
IGNORED

Košarkaška Reprezentacija Srbije

Joe D

Recommended Posts

Posted (edited)

...

Edited by bradilko
  • Replies 28.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Joe D

1671

• theanswer

1215

• goofs

1014

• pbg12345

962

Posted

Sta mislite, kakve su sanse da se Nikola Radicevic nadje na sirem spisku?

Posted

Umesto Birčevića ili Mitrovića?

Posted

Sto da ne bude na sirem. Dosta je mlad, oduvek je vazio za talentea(iako je imao i povredu neku dugu), ima solidnu sezonu u ACB. I on i Miljen zasluzuju poziv.

Posted

This time next year na ovoj temi ce se diskutovati da li Darkelja treba da nosi zastavu Srbije na Olimpijskim igrama.

O tome ko je prvi centar nece biti diskusije.

Posted

Cekjate zar ce se zanemariti novi razvoj dogadjaja?

Miličić potpisao za Metalac: Uželeo sam se košarke

SENZACIJA u Valjevu. Bivši dugogodišnji NBA centar i reprezentativac Jugoslavije, jedan od najboljih srpskih centara u poslednje dve decenije, Darko Miličić nosiće sledeće sezone dres Metalca!

Naime, Miličić je u utorak posetio prvog čoveka valjevskog kluba dr Boška Đukanović na Kardiovaskularnoj klinici na Dedinju, gde je pao dogovor o saradnji. Darko će se tako posle više od dve godine vratiti pod obruče i to u dresu valjevskog ABA ligaša.

- Da, uželeo sam se košarke. Odlučio sam da pomognem srpskoj košarci zahvaljujući prof. dr Bošku Đukanoviću, čoveku koji se za nju bori i volonterski je u celoj ovoj priči. Prepoznao sam to i tu sam da sve dignemo na neki viši nivo. Đukanović ima velike ambicije vezane za Metalac i grad Valjevo i spreman sam da učestvujem u njihovom ostvarivanju - potvrdio je Miličić.

Predsednik Metalca Boško Đukanović imao je puno razloga za zadovoljstvo:

- Zvao sam Darka da razgovaramo, čuli smo se i ranije, a sada je pristao da pojača Metalac sledeće sezone. On je prepoznao jednu čistu, poštenu, ljudsku košarkašku priču. Metalac je, kao klub, u poslednjih godinu dana pokazao svoju veličinu i kamo sreće da imamo bar još dva Metalca...

Dakle, valjevski ABA ligaš će u sledeću sezonu sa najvećim ambicijama sa Miličićem u timu.

- Želimo da formiramo jak tim. Na listi naših želja su i Aleksandar Pavlović, Stefan Birčević, Josip Sobin... Jedini problem su finansije, što Miličiću svakako nije prioritet. Za sada smo uspevali da se izborimo sa tim, nadam se da će tako biti i ove godine - konstatuje alfa i omega Metalca dr Boško Đukanović.

Posted

Milicevic, ako bude igrao ulicni basket dogodine, bice kao da nosi zastavu srbije na olimpijadi.

Posted

Ne znam za Milicevica, ali ne verujem da Milicic ima ikakvu normalnu ambiciju u vezi sa kosarkom. Vec za par meseci bacice se na pecanje sarana.

Posted (edited)

jedan od Milicica ce igrati u kosarkaskoj,a drugi u basket reprezentaciji

Edited by Zavrzan
Posted (edited)

Uskoro ce prosireni spisak...

To je onaj na kojem su svi sto igraju kosarku, a imaju srpsko drzavljanstvo? Pa se onda taj siri™ spisak skrati na onaj pravi, s igracima koji ce zapravo ici na pripreme?

Edited by Calavera