theanswer Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 Odradicemo Spance opusteno, Italijani i Nemci ce nam biti problem. Moguce da cemo izgubiti i obe, ali i to ce biti dovoljno da izbegnemo cetvrto mesto Kakvi crni Nemci. A i ako Italijana treba da se bojimo. Nije poenta ne biti četvrti i izbeći Francuze u osmini nego biti u 2 ili biti prvi pa izbeći Francuze do finala, to bi trebao da nam bude osnovni cilj.
Joe D Posted May 10, 2015 Author Posted May 10, 2015 to je to, dva meseca pre pocetka priprema vec smo lagano oprali spance i biramo laksi put do finala.
theanswer Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 to je to, dva meseca pre pocetka priprema vec smo lagano oprali spance i biramo laksi put do finala. Da, baš sam to napisao.
Heaviside Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 Ja te podrzavam, a ti tako. Pa samo sam ponovo isto sto si ti napisao, nemoj biti tako okrutan
Giggsy Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 (edited) Kakvi crni Nemci. A i ako Italijana treba da se bojimo. Nije poenta ne biti četvrti i izbeći Francuze u osmini nego biti u 2 ili biti prvi pa izbeći Francuze do finala, to bi trebao da nam bude osnovni cilj. Ne znam, nekako ocekujem da ce ta utakmica protiv Nemaca bas biti teska, a Italijani su mi tek nezgodni, skoro sam siguran da gubimo barem jednu od te dve. Uostalom, nije da nismo gubili i od jednih i od drugih u blizoj prolosti. Ali u pravu si, cilj je jedno od prva dva mesta. Sa 4-1 to je sigurno, sa 3-2 moguce, ali zavisi od ostalih rezultata to je to, dva meseca pre pocetka priprema vec smo lagano oprali spance i biramo laksi put do finala. Sad si napisao diplomatski post u stilu Sarenca i ostalih u Oku pre neki dan. :D Ima dva meseca, sta cemo da radimo na ovom topiku ako neko vec pokrene diskusiju nego da prognoziramo Edited May 10, 2015 by Giggsy
theanswer Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 Ne znam, nekako ocekujem da ce ta utakmica protiv Nemaca bas biti teska, a Italijani su mi tek nezgodni, skoro sam siguran da gubimo barem jednu od te dve. Uostalom, nije da nismo gubili i od jednih i od drugih u blizoj prolosti. Ali u pravu si, cilj je jedno od prva dva mesta. Sa 4-1 to je sigurno, sa 3-2 moguce, ali zavisi od ostalih rezultata Sad si napisao diplomatski post u stilu Sarenca i ostalih u Oku pre neki dan. :D Ima dva meseca, sta cemo da radimo na ovom topiku ako neko vec pokrene diskusiju nego da prognoziramo Što se Nemaca tiče, Novicki još uvek nije zvanično potvrdio da će igrati. On se zvanično i oprostio od reprezentacije ali ga je ovo sa Berlinom naterealo da ponovo razmisli. Tako da ni to nije sigurno, rekao je da želi još 2 dobre sezone u NBA da odigra i da mu je deep run u plejofu prioritet, Međutim, Novicki nije ono što je nekada bio, pre svega defanzivno i iako ima tu još nekih zanimljivih igrača tipa Šruder i Plajs, mislim da ne bi smeli da nam predstavljaju problem. Italijani na papiru izgledaju dobro ali mislim da će biti đavolski težak zadatak ukomponovati ih. Slažem se naravno da je rano pričati ali neki ciljevi se moraju iscrtati već sada. Đorđević je najavio spisak za neke 2 i po nedelje. Opet će imati 24 igrača na spisku a sa 18 početi pripreme, ne vidim razlog kao ni prošli put ali kao i prošli put dajem mu benefit of doubt šta god radio tokom priprema i koga god pozvao ili ne pozvao (mada osećam neke probleme oko Bobija) kao i prošli put ali puta hiljadu zbog SP. A takođe ne bi bilo zgoreg podsetiti ljude da smo mi svetski viceprvaci ili ako hoćete prvaci ostatka sveta tako da kada bi neko i napisao kako smo ne daj Bože favoriti u grupi ne bi bila nikakva košarkaška jeres.
Timmy Posted May 11, 2015 Posted May 11, 2015 Ma kakvi bre Talijani i Nemci?! To Teo pojede sam za doručak
spaceploitator Posted May 11, 2015 Posted May 11, 2015 "Недостају нам брзина, агресивност, атлетицизам, вертикалност и конкретност у тренирању." http://www.politika.rs/rubrike/Sport/kosarka/Zelim-finale-na-evropskom-prvenstvu-i-da-vodim-Srbiju-na-Igre-u-Rio.sr.html
pacey defender Posted May 11, 2015 Posted May 11, 2015 Мој задатак је да српска кошарка добије једнаку шансу да се бори за медаљу, а то може да оствари само ако има базу заједништва. Мислим да смо границу померили до нивоа на ком су били моји претходници, који су ме учили како се то ради. У том сегменту смо много јаки и бочни ветрови нас не дрмају.
Timmi Posted May 11, 2015 Posted May 11, 2015 dobar intervju, pogotovo taj citat i dio o tome ko treba da bude zvijezda.
1n54jd3r Posted May 11, 2015 Posted May 11, 2015 Koje ce nam biti glavne izmene u pevcu? Bobi umesto Krleta, Milutinov umesto Braduljice? Luka verovatno upada u 12, Jokara tesko? Hocemo li videti ledja Markovicu? Erceg se vraca?
pbg12345 Posted May 11, 2015 Posted May 11, 2015 (edited) pa ko umesto markovica? jedino micic. ali i on je nesto kuburio sa povredama, gledao sam ga samo dva puta na pocetku sezone, ali po statistici ne deluje da se nesto naigrao i samim tim (pretpostavljam) razvio ne verujem ni da ce raduljica ispasti iz 12 Edited May 11, 2015 by pbg12345
Recommended Posts