Jump to content

Košarkaška Reprezentacija Srbije

Featured Replies

Jel' izašao taj spisak za EP?

• Replies 29.4k
  • Views 2.2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• theanswer
    theanswer

Samo bih se upisao ovde sa mini rantom kako ljudi koji vode reprezentaciju, znači ne savez čak, nego trofejni selektor i njen najbolji igrač nemaju nikakav problem da promovišu kocku u bukvalno 24/7 r

Posted Images

1 minute ago, Amos said:

Moj lični rant je na posmatranje ljudi u okviru sporta kao i dustrije zabave i kako se očas pretvore u životinje ili bogove, u zavisnosti od prilike. Na to je pridodato što je neko ozbiljno životno osakaćen a ovde se kačilo etiketiranje tipa govno i nek sačeka penzijicu od četrdesete. Uopšte ne govorim o Boriši ili njegovom igranju za reprezentaciju, samo o pretvaranju u krda.

Jesu ljudi skloni tome, i ovde već primećujem kod nekih mojih istomišljenika dozu ostrašćenosti koja prerasta u bezobrazluk, da bi dokazali svoju tezu.

Već vidim sulude komentare "mojih" ako Bogdan sledećeg leta potpiše za Fener a ne za Partizan.

Edited by Milošica

5 minutes ago, beatakeshi said:

Jel' izašao taj spisak za EP?

Ne znamo ko će biti na njemu, ali znamo ko neće buahahahhahahahaha.

Šta ti je brate

9 minutes ago, Nikodije said:

Ništa, daj da ugasimo košarkašku reprezentaciju jer je nebitno njeno postojanje u odnosu na Borišine muke.

Jesmo makar konačno rešili zbog čega je kivan? Ili i dalje uzimamo zdravo za gotovo da nije pozvan i da je to razlog.

Slažem se s tim da ima i gorih slučajeva od njega. I da peh u životu može da se desi svakom. Nema garancija. Ali nije ok ako mu je nešto obećano i to nije ispunjeno npr. Ne znam da li je tako.

Za mene je interesantnije načelno kako postupamo s ljudima od kojih nešto očekujemo. Kad neko neće da igra, onda drvlje i kamenje. Ok. Da li imamo neku odgovornost prema tim ljudima kad dođu i igraju za "nas" ili imamo samo zahteve?

23 minutes ago, Moonwalker said:

Bolje je pitanje zasto to vec ne postoji? Nije da ga niko vec negde nije predividro i izmislio, pa da ne moze da se prepise.

Gde ima predvidjeno?

Kako je reseno za ostale delatnosti? Da je vatrogasac koji je izgubio oba oka, dobio bi invalidsku penziju od 16.246 dinara i tudju pomoc i negu od 9.673 dinara (ili nešto blisko tom iznosu).

Gde ima predviđena nadoknada u vidu postavljanja na poziciju za koju više nemas kvalitet (pa neka je jedini razlog gubitka kvaliteta povreda koju si pretrpeo na radu)?

Ovde se tvrdi da je postao invalid i da mu je trajno unisten zivot, a istovremeno se to uzima kao razlog zašto je morao biti pozvan na spisak najboljih i trenutno najspremnijih profesionalnih sportista. Jbg, ne može i jedno i drugo

1 minute ago, Venom said:

Jesmo makar konačno rešili zbog čega je kivan? Ili i dalje uzimamo zdravo za gotovo da nije pozvan i da je to razlog.

Slažem se s tim da ima i gorih slučajeva od njega. I da peh u životu može da se desi svakom. Nema garancija. Ali nije ok ako mu je nešto obećano i to nije ispunjeno npr. Ne znam da li je tako.

Za mene je interesantnije načelno kako postupamo s ljudima od kojih nešto očekujemo. Kad neko neće da igra, onda drvlje i kamenje. Ok. Da li imamo neku odgovornost prema tim ljudima kad dođu i igraju za "nas" ili imamo samo zahteve?

Mislim da je on sam rekao za neke novine ili portal da se njegov story odnosi na spisak.

I to su dve različite stvari- spisak reprezentacije i njegov tretman što se tiče povrede ili neke pomoći. Ako mu je tu neko nešto obećao pa ga ispalio onda ima razloga da bude kivan. Zbog spiska reprezentacije ne, jebiga.

5 minutes ago, Venom said:

Jel bacaš ti drvlje i kamenje? Nismo stado, gledaj sebe pojedinačno.

Ako ne bacaš, nemaš odgovornost.

9 minutes ago, Milošica said:

Jel bacaš ti drvlje i kamenje? Nismo stado, gledaj sebe pojedinačno.

Ako ne bacaš, nemaš odgovornost.

Nemam odgovornost za to konkretno, ali imam da reagujem na nešto što mislim da nije dobro.

11 minutes ago, Uskebasi said:

Gde ima predvidjeno?

Kako je reseno za ostale delatnosti? Da je vatrogasac koji je izgubio oba oka, dobio bi invalidsku penziju od 16.246 dinara i tudju pomoc i negu od 9.673 dinara (ili nešto blisko tom iznosu).

Gde ima predviđena nadoknada u vidu postavljanja na poziciju za koju više nemas kvalitet (pa neka je jedini razlog gubitka kvaliteta povreda koju si pretrpeo na radu)?

Ovde se tvrdi da je postao invalid i da mu je trajno unisten zivot, a istovremeno se to uzima kao razlog zašto je morao biti pozvan na spisak najboljih i trenutno najspremnijih profesionalnih sportista. Jbg, ne može i jedno i drugo

Nije mu nista, jedan bubreg tamo, vamo. Mozda cak treba da doplati sto je isao na izlet na Filipine/s kad vec «hoces» da se spustam na taj nivo.

15 minutes ago, Venom said:

+1

Edited by Moonwalker

4 minutes ago, Moonwalker said:

Nije mu nista, jedan bubreg tamo, vamo. Mozda cak treba da doplati sto je isao na izlet na Filipine/s kad vec «hoces» da se spustam na taj nivo.

Naravno da je pretrpeo povredu. Kao i hiljade drugih radnika u Srbiji i milioni u svetu.

Pitanje je gde je to vec predvidjeno, pa mi samo treba da prepišemo kako se taj problem resava?

Ja stvarno ne razumem kako je moguće da neko očekuje poziv u reprezentaciju kao vid naknade štete

11 minutes ago, Uskebasi said:

Ja stvarno ne razumem kako je moguće da neko očekuje poziv u reprezentaciju kao vid naknade štete

Nemam nikakve informacije ali mogu da ponudim scenario, Kari mu je obecao da ce biti na spisku dok god on bude selektor.

hahah i da ce da uzme poslednji sut u clutchu.

..i u tom sci-fi scenariju, koji se nije desio, kazes, hvala kari, kao da sam na spisku.

1 hour ago, Moonwalker said:

Pa i nije ti neko poredjenje Boban Jankovic je u trenutku svoje nesrece u frustu sam svojom voljom overio betonsku konstrukciju kosa sa ono malo sundjera. I zavrsio je zivot prerano.

Ja sam, najiskrenije, sokirana nekim rezonovanjima i ovo mi je bukvalno neka vrsta reality checka o stanju svesti drustva. U slucaju bolesti ili povrede, ovaj momak moze da zavrsi na dijalizi dozivotno. Meni je cudno da je nastavio da igra bilo kako i tako rizikuje. Ne verujem da je to savet lekara.

Najbolje bi bilo da oni koji nisu kalibar potencijalnih sportskih milionera igraju basket u snj lig, sacuvaju zdravlje i zarade koliko mogu. I obavezno uce skole koje sposoban za to.

U pravu je Jokic bio kod one cuvene izjave o nasoj prosecnoj ljubavi prema sportu.

Ispraticu se sama.

samo da te uputim, kako se u slucaju bobana jankovica takodje desio tehbicki propust; naime, konstrukcija je tada obicno bila oblozena sundjerom, boban nije imaosuicidalne misli, kada se odlucio, na taj, van diskusije, glup potez.

ali ne trazimo identican kejs, vec pokusavam da istaknem razliku izmedju devastiranogzivota i borisinog, koji je mogao biti mrtav ali je ziv i igra profi basket.