10 hours ago10 hr 23 minutes ago, Filozof manijak said:Mogli su ga pozvati na širi spisak, pa nek dođe na okupljanje i pozdravi se sa momcima. Toliko je moglo da se učini.Nikome ne bi zauzeo mesto, a ljudski je.Znači sva ova priča danas zato što nije pozvan da se pozdravi. To može i bez poziva, niko ga ne bi oterao ako se pojavi, dapače.
10 hours ago10 hr Znam koliko i ti, iz novina i sa portala.Slažem se sa Venomom, ovako se ne gradi taj famozni kult reprezentacije, i nadam se da će neki novi klinci (tj.njihovi roditelji) izvući nauk iz ove priče.
10 hours ago10 hr Tzv kult™ reprezentacije grade navijači, a ne igrači, selektor ili predsednici saveza koji su prolazni.
10 hours ago10 hr 7 minutes ago, Nikodije said:Tzv kult™ reprezentacije grade navijači, a ne igrači, selektor ili predsednici saveza koji su prolazni.Ne slažem se, to se gradi sa vrha odnosom prema sadašnjim i bivšim reprezentativcima.Navijači su obična rulja i stoka
10 hours ago10 hr 1 minute ago, Filozof manijak said:Ne slažem se, to se gradi sa vrha odnosom prema sadašnjim i bivšim reprezentativcima.Navijači su obična rulja i stokami nemamo kult u pravom smislu te reci bas zato sto su nam zvezda i partizan ispred reprezentacije. ta podela je jaca nego reprezentativno zajednistvo. hrvati su od prvog dana napravili kult fudbalske reprezentacije jer je ona svima bila vaznija od klupskih podela i zadjevica. kod nas nije tako, smeta naziv zemlje, smeta himna, smeta ovaj kurac, onaj kurac, i nikada nismo dobili kult reprezentacije kakvi god da su nam bili igraci i njihov pristup. u kosarci je to malo bolje, ali samo zato jer smo imali bolje rezultate.
10 hours ago10 hr Što se mene lično tiče, dok je magistar na čelu saveza, i promoter kladionica selektor, posle ovakvog odnosa prema igraču, samo jedno:O&O
8 hours ago8 hr "Danas nisam ovde da tražim sažaljenje, da govorim o ličnoj empatiji, već da ukažem na nešto mnogo veće. Na sistemsku nepravdu koja nas ponižava. Nije stvar u meni, već u poruci koju šaljemo kao društvo ako pomilovanje nad onima koji ugroze život drugog čoveka, postane pitanje političke volje, a ne pravde", kazala je studentkinja Kristina koju je 25-godišnjakinja pregazila tokom Generalnog štrajka.
2 hours ago2 hr 7 hours ago, Filozof manijak said:Što se mene lično tiče, dok je magistar na čelu saveza, i promoter kladionica selektor, posle ovakvog odnosa prema igraču, samo jedno:O&OČović je već bio na čelu saveza.🦆📐