Jump to content

Košarkaška Reprezentacija Srbije

Featured Replies

23 minutes ago, Filozof manijak said:

Mogli su ga pozvati na širi spisak, pa nek dođe na okupljanje i pozdravi se sa momcima. Toliko je moglo da se učini.

Nikome ne bi zauzeo mesto, a ljudski je.

Znači sva ova priča danas zato što nije pozvan da se pozdravi. To može i bez poziva, niko ga ne bi oterao ako se pojavi, dapače.

• Replies 29.3k
  • Views 2.2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• theanswer
    theanswer

Samo bih se upisao ovde sa mini rantom kako ljudi koji vode reprezentaciju, znači ne savez čak, nego trofejni selektor i njen najbolji igrač nemaju nikakav problem da promovišu kocku u bukvalno 24/7 r

Posted Images

Znam koliko i ti, iz novina i sa portala.

Slažem se sa Venomom, ovako se ne gradi taj famozni kult reprezentacije, i nadam se da će neki novi klinci (tj.njihovi roditelji) izvući nauk iz ove priče.

Tzv kult reprezentacije grade navijači, a ne igrači, selektor ili predsednici saveza koji su prolazni.

borisi za kaznu za tvit naterati da procita ovaj topik i diskusiju nastalu iz toga fantom

7 minutes ago, Nikodije said:

Tzv kult reprezentacije grade navijači, a ne igrači, selektor ili predsednici saveza koji su prolazni.

Ne slažem se, to se gradi sa vrha odnosom prema sadašnjim i bivšim reprezentativcima.

Navijači su obična rulja i stoka

1 minute ago, Filozof manijak said:

Ne slažem se, to se gradi sa vrha odnosom prema sadašnjim i bivšim reprezentativcima.

Navijači su obična rulja i stoka

mi nemamo kult u pravom smislu te reci bas zato sto su nam zvezda i partizan ispred reprezentacije. ta podela je jaca nego reprezentativno zajednistvo. hrvati su od prvog dana napravili kult fudbalske reprezentacije jer je ona svima bila vaznija od klupskih podela i zadjevica. kod nas nije tako, smeta naziv zemlje, smeta himna, smeta ovaj kurac, onaj kurac, i nikada nismo dobili kult reprezentacije kakvi god da su nam bili igraci i njihov pristup. u kosarci je to malo bolje, ali samo zato jer smo imali bolje rezultate.

svi ste u pravu

Što se mene lično tiče, dok je magistar na čelu saveza, i promoter kladionica selektor, posle ovakvog odnosa prema igraču, samo jedno:

transparent-trogir.jpg?w=660&ssl=1

O&O

^ne zaboravi glavnog igraca koji promovise kladionice, pivu, banke i energy pice

*ne mesati sa pizzama koje provajduju energiju

"Danas nisam ovde da tražim sažaljenje, da govorim o ličnoj empatiji, već da ukažem na nešto mnogo veće. Na sistemsku nepravdu koja nas ponižava. Nije stvar u meni, već u poruci koju šaljemo kao društvo ako pomilovanje nad onima koji ugroze život drugog čoveka, postane pitanje političke volje, a ne pravde", kazala je studentkinja Kristina koju je 25-godišnjakinja pregazila tokom Generalnog štrajka.

2 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

svi ste u pravu

Ne slažem se

7 hours ago, Filozof manijak said:

Što se mene lično tiče, dok je magistar na čelu saveza, i promoter kladionica selektor, posle ovakvog odnosa prema igraču, samo jedno:

transparent-trogir.jpg?w=660&ssl=1

O&O

Čović je već bio na čelu saveza.

🦆📐