15 hours ago15 hr @Moonwalker , sticem utisak da ne znate najbolje ni sta mu se desilo, niti u kakvom kontekstu, kao ni kakav je outcome, odnosno sta on danas radi.takidje sticem utisak da odbijate da procitate to o cemu niste obavesteni, vec furate neki narativ kao sns na rendom tv diskusiji.koga je borisha tacno mogao da tuzi & zasto? ovde ne racunam filipinske zdravstvene institucije koje su verovatno mogle reagovati bolje pa ne bi izgubio bubreg.i kada jednom dokucimo sve te stvari, zbog cega bi on tacno trebalo da bude na spisku reprezentacije, posto je njegov rant ocigledno o tome? Edited 15 hours ago15 hr by uini
15 hours ago15 hr Just now, uini said:takidje sticem utisak da odbijate da procitate to o cemu niste obavesteni, vec furate neki narativ kao sns na rendom tv diskusiji.Ovo je ozbiljna i nicim izazvana uvreda. Sa tom ekipom ja nemam nista zajednicko.Ne odbijam nista da procitam.Osoba sa jednim bubregom nije ista kao ona sa dva ma cime se bavila.3 minutes ago, uini said:sticem utisak da ne znate najbolje ni sra mu se desilo, niti u kakvom kontekstu, kao ni kakav je outcome, odnosno sta on danas radi.Povreda mu se desila na utakmici svetskog prvenstva, dakle na radnom mestu u tom trenutku, ne na turistickom putovanju.1 minute ago, uini said:koga je borisha tacno mogao da tuzi & zasto?Onoga koga je odveo na poslovno putovanje koje god da je to pravno lice. Zato sam i pitala da li postoji osiguranje za sportiste kad nastupaju za reprezentaciju i jako je to reseno u drugim zemljama.Slazem se da je migao da tuzi i filipinsku bolnicu. Edited 15 hours ago15 hr by Moonwalker
15 hours ago15 hr 10 minutes ago, Moonwalker said:Ovo je ozbiljna i nicim izazvana uvreda. Sa tom ekipom ja nemam nista zajednicko.Ne odbijam nista da procitam.Osoba sa jednim bubregom nije ista kao ona sa dva ma cime se bavila.Povreda mu se desila na utakmici svetskog prvenstva, dakle na radnom mestu u tom trenutku, ne na turistickom putovanju.Onoga koga je odveo na poslovno putovanje koje god da je to pravno lice. Zato sam i pitala da li postoji osiguranje za sportiste kad nastupaju za reprezentaciju i jako je to reseno u drugim zemljama.Slazem se da je migao da tuzi i filipinsku bolnicu.a koga je jos mogao da tuzi osim filipinske bolnice eventualno & zasto tacno?
15 hours ago15 hr ..daklem, sticem opet utisak da pricam sa ljudima koji nisu bazicno upuceni, bilo u slucaj ili u sportski kontekstnije isto kada ja slomim nogu na random poslu ili kada se to dogodi npr fudbaleru na svetskom prvenstvu
15 hours ago15 hr Borisa ne može da tuži, ni savez, ni drzavu, ni doktore, a svakako ne moze da traži to što traži, da na ime naknade štete bude pozivan u reprezentaciju.Nije on ni prvi, ni poslednji sportista koji se povredio, pa do sad ne znam za slucaj da je profesionalni igrac tužio klub zbog povrede koju je doziveo na utakmici. Svakako ne bi mogao da trazi kao vid naknade da klub produzi ugovor sa njim ili da mu garantuje mesto u timu.Suština je da Borisa ne ocekuje i ne trazi pare od saveza, nego poziv u reprezentaciju. A to ne može, ni kod nas, ni bilo gde u svetu. Edited 15 hours ago15 hr by Uskebasi
15 hours ago15 hr 2 minutes ago, uini said:a koga je jos mogao da tuzi osim filipinske bolnice eventualno & zasto tacno?Cime su, kakvim osiguranjem, zasticeni sportisti koji se takmice za neku drzavu tokom medjunarodnog takmicenja? Klupskim, licnim?To je bilo moje pitanje.6 minutes ago, uini said:nije isto kada ja slomim nogu na random poslu ili kada se to dogodi npr fudbaleru na svetskom prvenstvuKako nije isto?@Uskebasi Siguran si 100% da ne postoje osiguranja kao deo ugovora? Edited 15 hours ago15 hr by Moonwalker
15 hours ago15 hr Samo se nadam da je imao lično životno osiguranje. Klupskim i reprezentativnim može dupe da obriše, pošto su osigurani na minimalne premije. (lični primer)
15 hours ago15 hr Just now, Filozof manijak said:Klupskim i reprezentativnim može dupe da obriše, pošto su osigurani na minimalne premije.(lični primer)Hvala, to je bilo moje pitanje. Dakle, mora neka forma da se zadovolji.
15 hours ago15 hr Poznajući naš sport, forma se uvek zadovolji, ali se suština uvek izbegne.Sve u svemu, žalosno je kako se naše društvo odnosi prema invalidima i nemoćnima, i ne dao Bog nikom da doživi što je doživeo nesretni Boriša. I pri tom ne mislim na gubitak bubrega u najproduktivnijoj životnoj dobi,Da ponovim, sve će to narod pozlatiti.
15 hours ago15 hr kada su naši igrači počeli da odlaze u nba bio je problem njihovog igranja za reprezentaciju zbog nekog famoznog osiguranja ograča, ali prema klubovima. posle su to ispeglali nba i fiba(bora stanković) pa smo od ‘92 imali i dream teamverujem da se tako neka povreda desila entoni edvardsu on bi se dobro naplatio, kao i tadašnji klub
15 hours ago15 hr 7 minutes ago, Filozof manijak said:Poznajući naš sport, forma se uvek zadovolji, ali se suština uvek izbegne.Sve u svemu, žalosno je kako se naše društvo odnosi prema invalidima i nemoćnima, i ne dao Bog nikom da doživi što je doživeo nesretni Boriša. I pri tom ne mislim na gubitak bubrega u najproduktivnijoj životnoj dobi,Da ponovim, sve će to narod pozlatiti.A šta tačno želiš da kažeš, da Borišu trebalo pozvati u reprezentaciju i kasnije voditi na EP?Reprezentacija je skup trenutno najboljih košarkaša koji treba da reprezentuju zemlju, a ne ustanovs za bilo čije zbrinjavanje. On treba da traži sva moguća prava na konto povrede koju je doživeo u dresu reprezentacije, ali to pravo nije da nastavi da igra za reprezentaciju.
15 hours ago15 hr Eee, nekad se lepo pričalo o dresovima, ali ni to nije valjalo, eeee. Laganica teme, uživancija.
15 hours ago15 hr 3 minutes ago, Nikodije said:A šta tačno želiš da kažeš, da Borišu trebalo pozvati u reprezentaciju i kasnije voditi na EP?Reprezentacija je skup trenutno najboljih košarkaša koji treba da reprezentuju zemlju, a ne ustanovs za bilo čije zbrinjavanje. On treba da traži sva moguća prava na konto povrede koju je doživeo u dresu reprezentacije, ali to pravo nije da nastavi da igra za reprezentaciju.Mogli su ga pozvati na širi spisak, pa nek dođe na okupljanje i pozdravi se sa momcima. Toliko je moglo da se učini.Nikome ne bi zauzeo mesto, a ljudski je. Edited 15 hours ago15 hr by Filozof manijak
14 hours ago14 hr 7 hours ago, Amos said:Pa ne, čovek je bukvalno dao bubreg igrajući za Srbiju. Ne može kad neće neko da dodje da bude izdajnik, pizda, ne voli grb, ne voli kult reprezentacije, izdao je svoje prijatelje i saigrače, a kad izgubi bubreg jer nije odjebao selektora onda srpska kafanska mitomanija. Zato prezirem ljude koji padnu u zorn kad neko otkaže. Otpad ljudski koji bi da mu neko drugi digne malo nivoe adrenalina i serotonina, a onda će ga zvati govnetom kad zatreba.Sve ovo o cemu pricas je klasicna srpska kafanska mitomanija.I izdaja, i kult, i otpad ljudski, i pizda.Sve.