Jump to content

Košarkaška Reprezentacija Srbije

Featured Replies

@Filozof manijak

Šta misliš da bi trebalo učiniti?

Ja se slažem sa tobom da bi trebalo naći sistemski model kako bi mu olakšali dalji život, ne samo nacionalna penzija, ali ne vidim logiku u pozivanju u reprezentaciju na silu.

Edited by Milošica

• Replies 29.3k
  • Views 2.2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• theanswer
    theanswer

Samo bih se upisao ovde sa mini rantom kako ljudi koji vode reprezentaciju, znači ne savez čak, nego trofejni selektor i njen najbolji igrač nemaju nikakav problem da promovišu kocku u bukvalno 24/7 r

Posted Images

Manijaka za selektora humantarne reprezentacije. Ako pijandure dolaze u obzir, mislim da bih mogao da se nametnem selektoru.

2 minutes ago, Milošica said:

@Filozof manijak

Šta misliš da bi trebalo učiniti?

Ja se slažem sa tobom da bi trebalo naći sistemski model kako bi mu olakšali dalji život, ne samo nacionalna penzija, ali ne vidim logiku u pozivanju u reprezentaciju na silu.

Ja bih mu dao neku funkciju u Savezu a pre toga bih ga pripremio i obučio za istu.

Zvao bih na sve pripreme reprezentacije, da igra makar kvale i prijateljske utakmice, i vodio bih ga na svako prvenstvo, makar i u civilki.

No ovo moje je samo wishful thinking , savršeno m je jasno kakvo je umiveno gladijatorstvo današnji sport, dok si dobar i zdrav svi te vole hejluju, čim onemoćaš - ko te jebe. Jbf, moderna vremena.

Što pre i Boriša to shvati, bolje po njega

1 minute ago, Nikodije said:

Manijaka za selektora humantarne reprezentacije. Ako pijandure dolaze u obzir, mislim da bih mogao da se nametnem selektoru.

Tebe bih uvek zvao u Reprezentaciju pivskih stomaka, imao bi zagarantovano mesto s_w

1 minute ago, Filozof manijak said:

Tebe bih uvek zvao u Reprezentaciju pivskih stomaka, imao bi zagarantovano mesto s_w

To je više sekcija veterana, ti se namećeš za neki film, gde selektor okuplja odbačene od društva i sa njima pravi neko čudo.

To bi bio hit za Oskara makar. Zamisli, Povratak košarkaških otpisanih u kom šačica jednnobubrežnih ocvalih veterana i invalida u finalu sreske olimpijade pobeđuje bandu istetoviranih dopingovanih konjušara.

A posle ih sve pošalju na kolektivni lapot da ne bi trošili resurse društva.

Edited by Filozof manijak

image.jpg

Imaju li igraci posebno osiguranje u slucaju povrede koja prekida karijeru ili neceg goreg kad putuju sa reprezentacijom? Kako je to regulisano za druge reprezentacije i sportove? I

Edited by Moonwalker

16 minutes ago, Moonwalker said:

Imaju li igraci posebno osiguranje u slucaju povrede koja prekida karijeru ili neceg goreg kad putuju sa reprezentacijom? Kako je to regulisano za druge reprezentacije i sportove? I

Na pravom si mestu našla postaviti pitanje.

Sećaš se kad je umro onaj momak iz zvezde pre par godina? Tad su forumski eksperti pisali ionako mu je za 3 dana isticao ugovor praktično je bio free agent. A ako nije bio što je onda imao SMS prepiske sa drugim klubovima. Ili Imam ja inside info Čovke baš zabrinut zbog korone, pregleda ih redovno najbolja privatna klinika da je drukčije umro bi još neki igrač a ne samo ovaj.

btw mesec dva dana kasnije patrijarh baci kašiku a zabrinuti Čovke usred sahrane došao da celiva slavski kolač lol

1 hour ago, Filozof manijak said:

Igra profi basket u Igokei, ok

Lik nije zbrinut, uopšte, to što vi mislite da nacionalna penzija (koja se btw dobije kada, tj. od koje životne dobi počinje da se isplaćuje?) može nadoknaditi takav hendikep, uopšte ne odgovara realnosti.

To što on drami sad meni ne smeta, ljudski je osećati se tako.

A to koga podržava je njegova stvar, pošto mu je Dodik trenutno jedini izvor prihoda od kog živi. Šta misliš, da li će ikada više moći da zaigra u nekom (stranom) klubu gde će moći da zaradi iole pristojne novce za život?

Što bi rekao L. Lazarevič, sve će to narod pozlatiti.

од 40те године. Члан 11 став 2 Уредбе

10 minutes ago, omiljeni said:

Na pravom si mestu našla postaviti pitanje.

Sećaš se kad je umro onaj momak iz zvezde pre par godina? Tad su forumski eksperti pisali ionako mu je za 3 dana isticao ugovor praktično je bio free agent. A ako nije bio što je onda imao SMS prepiske sa drugim klubovima. Ili Imam ja inside info Čovke baš zabrinut zbog korone, pregleda ih redovno najbolja privatna klinika da je drukčije umro bi još neki igrač a ne samo ovaj.

btw mesec dva dana kasnije patrijarh baci kašiku a zabrinuti Čovke usred sahrane došao da celiva slavski kolač lol

Secam se tog slucaja. Onaj decko iz Afrike sto je umro.

Recimo da na poslu bi trebalo da si osiguran u radno vreme, plus na poslovnim putovanjima u ne daj boze okolnostima.

Meni u poslu, recimo, moze se desi belaj tokom nekih poslovnih aktivnosti koje su po zivot opasne.

Sportistima je sport profesija od koje zive. Sta se desava u slucaju da tokom poslovnih aktivnosti budu trajno onesposobljeni da se istom bave ili da je zivot ugrozen?

U ovom slucaju je i kvalitet svakodnevnog zivota smanjen.

Njemu je zivot spasao doktor reprezentacije, ne Srbija, i sreca je, u cemu se zivi, da je u tom trenutku bio neko ko se razume u svoj posao. Sta da je bio neki doktorski caci?

To da li je on za Mileta ili koga vec, da li patetise ili ne, je sporedna stvar. I da li neko misli da neko vredi ili ne. On je tamo bio poslom i vratio se onesposobljen.

Neko bi tuzio odgovorno pravno lice i trazio odstetu.

Da se razumemo jasno je meni kako funkcionise sve u nas.

Ali je glupo raspravljati o ad hoc resenjima, bio on 1. ili 12. igrac.

Edited by Moonwalker

^takodje je vazno napomenuti, posto pisete kao da je invalid na izdisaju, da on igra profesionalnu kosarku za novac, odnosno, da mu nije prekinuta karijera, te da ga sve ostalo ceka, nakon sto zavrsi istu svojom voljom.

Da bude zahvalan što je dao bubreg kao mahač peškirom da hele i uini imaju 2 sata zabave uz ladno pivo, a ako neće da igra nek mu pocrka sve živo i mrtvo jer mrzi svoje drugove i Srbiju.

I obavezno da počne da sluša New Order i Ghost, seljačina jedna pokvari mi ovaj ladni proseko.

Edited by Amos

@Amos , kolege ovde pisu kao da mu je prekinuta karijera, da je teski invalid i da recimo nema sta da jede.

samo skrecem paznju da nista od toga nije slucaj, ndma potrebe za nekim proizvoljnim hejtanjem.

@uini

Pa u nekim «picajzla» kulturama gde se fakturise to sto te neko konstatovao, bi otisao da ustanove koliko mu je smanjena radna sposobnost i sto umesto (lupam, primera radi) 5000 zaradjuje 2000 i trazio da Savez plati odstetu.

Nego ovako, kad je beg bio cicija. Nazalost, kod ovakvih slucajeva je da ne znaju da se zastite ili to nije uobicajeno, pa se oslanjaju na rec i usmene dogovore i lokalne obicaje, pa zavrsi sa patetikom umesto na sudu.

Pa neka mu sud kaze ko te sisa. Za ovo bi trebalo neki sportski sudovi da budu nadlezni.

Mi smo svi navikli da idemo sa dozom «nece valjda» u svakodnevici, samo se nemojte cuditi sto se nekima nece igrati u nasem okruzenju ni za velike pare jer im se ne navikava na kaubojstinu. Ako mogu da biraju.

Edited by Moonwalker