13 hours ago13 hr 14 minutes ago, Hele said:Baš tužno kako izgleda, sav je spor, mlitav, koordinacija nula...Nije to samo da sporo trči, spore su mu sve reakcije, sporo pomera ruke, sporo okreće glavu, sve...I onda najgori deo - dribla i gleda u parket. To je baš baš problem. Edited 13 hours ago13 hr by Hele
13 hours ago13 hr 3 minutes ago, Hele said:Postoji kult reprezentacije, svi se odazivaju, jedva čekaju da dođu, maksimalno su požrtvovani i ginu za reprezentaciju.Svi znaju da je reprezentacija svetinja, da je cilj uspeh reprezentacije, a ne individualni nastupi i spremni su i da sede na klupi ili imaju manju ulogu nego što misle da trebaju da bi ekipa pobedila.To je kult, a Borišin stori je sve suprotno tome.Znaju da je svetinja dok jedan opet ne otkaže, pa bude kukavni kult ugašen. Ti k'o da si s kruške pao.
13 hours ago13 hr Just now, Venom said:Znaju da je svetinja dok jedan opet ne otkaže, pa bude kukavni kult ugašen. Ti k'o da si s kruške pao.Ako se tako lako gasi, onda bi i taj kult građen na Boriši isto tako lako pao.
13 hours ago13 hr Kultovi i jesu šuplje priče i iluzija, jel ti čitaš uopšte to šta komentarišeš ili samo zujiš po forumu kao pčelica s misijom reagovanja na ključne reči?
13 hours ago13 hr Just now, Venom said:Znaju da je svetinja dok jedan opet ne otkaže, pa bude kukavni kult ugašen. Ti k'o da si s kruške pao.veća je kruška onaj tvoj scenario sa borišom koji vraća kult repke.pri čemu provejava to da je boriša nešto uskraćen a nije.na kraju krajeva, za mene je ovo neka relativno nebitna tema, samo mi je zanimljivo da postoje i mišljenja kako on treba da se sad nešto pojavljuje na širem spisku, kao da će mu to doneti neki veći berićet od onoga što je već u torbi.ponavljam, siguran sam da će mu biti ponuđena i nekakva funkcija u okviru repke/saveza, kada reši da završi karijeru.a što se repke tiče, može da ih poseti na pripremama, bez da je na spisku, kapiram da bi se svi obradovali i da bi se on lepo proveo
13 hours ago13 hr Just now, uini said:veća je kruška onaj tvoj scenario sa borišom koji vraća kult repke.pri čemu provejava to da je boriša nešto uskraćen a nije.na kraju krajeva, za mene je ovo neka relativno nebitna tema, samo mi je zanimljivo da postoje i mišljenja kako on treba da se sad nešto pojavljuje na širem spisku, kao da će mu to doneti neki veći berićet od onoga što je već u torbi.ponavljam, siguran sam da će mu biti ponuđena i nekakva funkcija u okviru repke/saveza, kada reši da završi karijeru.a što se repke tiče, može da ih poseti na pripremama, bez da je na spisku, kapiram da bi se svi obradovali i da bi se on lepo proveoNe znam gde provejava, napisao sam da je to da ga zovu nerealno i nije vredno priče.
13 hours ago13 hr 2 minutes ago, Venom said:Ne znam gde provejava, napisao sam da je to da ga zovu nerealno i nije vredno priče.ne, izvini, sloppy sam u diskusiji.taj deo o provejavanju se tiče stava koji ima @Filozof manijaktvoj tejk kapiram, iako se ne slažem baš u svakom aspektu, bože moj.
13 hours ago13 hr 1 hour ago, Djuro said:price tipa “dao bubreg za srbiju” su nepotrebna preterivanja, kojima smo inace vise nego skloni.Tipicna srpska kafanska mitomanija.Pa ne, čovek je bukvalno dao bubreg igrajući za Srbiju. Ne može kad neće neko da dodje da bude izdajnik, pizda, ne voli grb, ne voli kult reprezentacije, izdao je svoje prijatelje i saigrače, a kad izgubi bubreg jer nije odjebao selektora onda srpska kafanska mitomanija. Zato prezirem ljude koji padnu u zorn kad neko otkaže. Otpad ljudski koji bi da mu neko drugi digne malo nivoe adrenalina i serotonina, a onda će ga zvati govnetom kad zatreba.
12 hours ago12 hr Kult reprezentacije je direktno povezan sa uspesima. Pripisuje se senzacionalistički čak i budalaštinama tipa nacionalne genetike, a onda godinama gledamo potkaste o tome kako su Hrvati u fudbalu naloženi koliko i mi u košarci. Meni je već 'dao sam bubreg za Srbiju' veliki red flag. Odazivanje za reprezentaciju nikada nije bilo pitanje koje targetira odazivanje igrača kvaliteta Boriše, takvima je to highlight karijere i prva rečenica na vikipediji. Skroz je promašena tema svoditi fenomen na sudbinu mahača peškirom.Jedina varijabila u tom smislu, pored uspeha su autoritet trenera i ekipica.
12 hours ago12 hr 28 minutes ago, Venom said:Kultovi i jesu šuplje priče i iluzija, jel ti čitaš uopšte to šta komentarišeš ili samo zujiš po forumu kao pčelica s misijom reagovanja na ključne reči?Ti si utripovao neku priču o nekim imaginarnim ljudima koji se lože na kultove i da je Borišin bubreg prava stvar da se na tome gradi. Bukvalno niko nije u tom fazonu, niti spominjao bilo šta slično pa si ostao sam sa sobom i mačuješ se sa nekim nevidljivim neprijateljem kome si ti sad kao uvalio jer kao hoće sveti kult, zasnovan na krvlju, a sada odbacuje Borišu.Dok mi svi drugi sedimo na ležaljkama sa koktelom u ruci, podigli smo naočare da te te pogledamo i vidimo šta to bulazniš.Ljudi hoće sistem i prirodno stvaranje kulta ili zovi ga kako hoćeš, a ne da se to gradi na krvlju i mitovima. To i imamo, momci dolaze jer vole, vole osećaj, vole podršku koju osećaju i znaju da će i biti bolji jer treniraju sa vrhunskim igračima i u rukama su vrhunskih stručnjaka.To što se ti boriš protiv nekog nevidljivog neprijatelja koji piše da nam treba kult gde svi igraju bez oka, svaki igrač treba da zapostavi porodicu i ode tri meseca u planinu sa reprezentacijom bez mobilnog telefona i bilo kakvog sredstva komunikacije... to niko živ ne piše i ti se boriš sam protiv sebe i onoga što si umislio da narod želi. Edited 12 hours ago12 hr by Hele
12 hours ago12 hr 10 minutes ago, kralj said:Odazivanje za reprezentaciju nikada nije bilo pitanje koje targetira odazivanje igrača kvaliteta Boriše, takvima je to highlight karijere i prva rečenica na vikipediji. Skroz je promašena tema svoditi fenomen na sudbinu mahača peškirom.Tim gore ako je mahač peškira izgubio organ. Nije Šumaher pa da može iz kome da zaradjuje na reklamama i ko zna kojim kurčevim ugovorima. Pojma nemam šta je sa Borišom i na šta tačno misli, ali ovde je već nazvan govnetom. Jer neće letnji navijači ili njihovi najbliži da žive sa lepotama lečenja i života bez bubrega. Takvi ljudi bukvalno zaslužuju našu fudbalsku reprezentaciju.
12 hours ago12 hr Pa dobro, licitiramo motivima ovakve objave. Svakodnevno donosimo odluke koje nose svoje rizike, pa kad rizik izađe na naopako, besmisleno je od sebe praviti žrtvu. Vodeći igrači još i mogu da se bave matematikom i da vagaju, za Borišu je reprezentacija sa svim rizicima no brainer i odazivanje je u njegovom slučaju najodgovorniji mogući potez ne prema kultu ili raji koja će da gleda, nego pre svega prema vlastitoj karijeri iliti ličnom interesu.Naravno, ograđujem se u smislu da smo usvojili da rant vuče poreklo u nepozivanju na spisak. Možda je mislio na Srbiju, u smislu kriminogenog organizma kome ludaci vladaju i koja vrši represiju nad svojom decom. Edited 12 hours ago12 hr by kralj
12 hours ago12 hr Mogo ga je zvati, Bircevic je par puta iso na turnire s po mozga Edited 12 hours ago12 hr by Ratamahatta
12 hours ago12 hr Baš jak kult reprezentacije imamo, pre dve godine nas odjavili i NBA i EL MVP jer su imali preča posla, daleko Filipini bato.